Obavijesti

Show

Komentari 0

Busta Rhymes tražio pet boca Rosea, šest Dom Perignona...

Busta Rhymes tražio pet boca Rosea, šest Dom Perignona...
1

Reper dolazi u nedjelju, a odlazi u ponedjeljak. Od organizatora je tražio prijenosnu klimu. Čeka ga Mercedes S klase, a ekipa će se voziti u Mercedesovom kombiju

VIDEO

Američki reper Busta Rhymes (38) nastupa 15. svibnja u zagrebačkom Aquariusu. Glazbenik će odsjesti u Esplanadi u predsjedničkom apartmanu. Dolazi u nedjelju, a odlazi u ponedjeljak. Od organizatora je tražio prijenosnu klimu. Čeka ga Mercedes S klase, a ekipa će se voziti u luksuznom Mercedesovom kombiju. Od alkohola je tražio boca pet boca Moet & Chandon Rosea, šest Dom Perignona, četiri boce votke boce, jedan Merlot te bocu domaćeg bijelog vina.

U karijeri dugoj skoro 20 godina snimio je devet studijskih albuma, a radio je s najvećim imenima hip-hop scene, ali i pop i rock scene. Notorious B.I.G., LL Cool J i Stevie Wonder samo su neka od legendarnih glazbenika s kojima je surađivao. Proslavio se prvijencom “The Coming” s kojeg je skinut uspješan singl “Woo-Hah!! Got You All in Check”. 

Na prvo mjesto Billboardove ljestvice najprodavanijih albuma došao je 2006. godine sa sedmim studijskom uratkom "The Big Bang". U prvom tjednu prodao je više od 209,000 nosača zvuka, a među klupskom publikom ostao je zapamćen po izvrsnom singlu “Touch It” Dok je snimao spot za pjesmu, upucali su mu tjelohranitelja. Tekstovi su mu prožeti humorom, ali i kritikom sistema te pričama o gangsterskim obračunima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije