Obavijesti
komentari
Burgeri i kobasice od ribe: Za vas danas na Jarunu kuhaju vrhunski hrvatski chefovi
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

savskokupaliste
Na Jarunu se kupa par ljudi,a devedesetih je znalo biti po 40 000 ljudi,vikendom.
Ir
Ja se na Jarunu kupam više od 40 godina. I danas ću.
sk
Ja se nisam kupao na Jarunu 90tih pa neću ni danas💨
ve
Zadnji put prije 10 godina... Nije to to više
Vlad
Da je samo dio novaca od najma lokala išao na održavanje i redovno čišćenje jezera od mulja i raslinja, da se omogući dotok podzemnih, voda Jarun bi bio jedan o Prikaži još ↓
NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG
Nebi se okupao u jarunu za sve pare
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .