Obavijesti

Show

Komentari 47

Bubičićeva mama: Vlatka Pokos je nezasitna u seksu

Bubičićeva mama: Vlatka Pokos je nezasitna u seksu
4

Nevenka Bubičić tvrdi da je Vlatka bila nezasitna dok je bila u vezi s njezinim sinom. Voditeljica i pjevačica se ne želi spuštati na Nevenkinu razinu

VIDEO

Vlatka nas je trebala posjetiti u Rijeci. Htjela me upoznati. Dino je otkazao ručak, rekavši mi da su se posvađali. Njihova veza trajala je samo dva mjeseca. Sin mi je s ponosom pokazao Vlatkine romantične SMS poruke. Tada sam shvatila koliko je ona zaljubljena u Bubija, rekla je Areni Nevenka Bubičić (56), majka Mistera Hrvatske i finalista “Farme”.
Prekinuvši vezu s deset godina starijom voditeljicom i pjevačicom, Dino (27) je, tvrdi njegova mama Nevenka, bio povrijeđen i razočaran. Nije mogao shvatiti zašto se Vlatka od zaljubljene djevojke pretvorila u ljubomornu osvetnicu. Bubi je s majkom čak razgovarao o njihovom seksualnom životu. Ispričao joj je da je isprva sve bilo normalno, no Vlatka je tražila sve više i više.
- Postala je nezasitna, a on nije mogao ili nije želio ispuniti sve njezine zahtjeve - tvrdi Nevenka. Bubija su prije šest godina uhitili jer je dilao ecstasy i osudili na dvije godine zatvora. Nevenka je nekoliko mjeseci prije nego je Dino završio u zatvoru upoznala predsjednika Stjepana Mesića. Napisala mu je pismo, a predsjednik mu je dvogodišnju kaznu skratio za šest mjeseci.
- Sad mi je jasno od koga je Dino naslijedio sklonost neukusnome medijskom eksponiranju. Na tu se razinu neću spuštati. To što je rekla je obična laž - kaže Vlatka Pokos.

DIKAN NANIZAO: DILERI, KONOBARI, PEDERI, ULIČARI
Molim da me više ne zovete u vezi Vlatke. Pogotovo ne u vezi dilersko-pederskih-konobarsko-uličarskih kombinacija kojima ne pripadam, odgovorio je Dikan upitan za komentar Vlatkina seksualnog apetita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina