Obavijesti

Sport

Komentari 185

Bruno Marić: Odlični trener Ivan Leko je, nažalost, pogriješio

Bruno Marić: Odlični trener Ivan Leko je, nažalost, pogriješio

Reakcija trenera gostiju iz tehničkog prostora bila je kontinuirano nesportska, neprimjerena i jasno diskreditira i potkopava autoritet sudaca, rekao je šef sudačke komisije HNS-a

VIDEO

Ivan Leko isključen je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru (1-0) nakon vrijeđanja glavnog suca Darija Bela.

- Marš u pi*ku materinu - kazao je trener Hajduka Osječaninu, za što je zaslužio drugi žuti karton, nekoliko sekundi ranije požutio je zbog ulaska u teren i negodovanja na dosuđeni faul za Dinamo.

VIDEO

Šef sudačke komisije HNS-a Bruno Marić osvrnuo se na njegov žestoki istup.

- Sudac utakmice donio je ispravnu odluku i dosudio neosporni prekršaj te korigirao pogrešnu odluku prvog pomoćnog suca. Reakcija trenera gostiju iz tehničkog prostora bila je kontinuirano nesportska, neprimjerena i jasno diskreditira i potkopava autoritet sudaca. Nakon izrečene opomene trener je kontinuirano nastavio s nesportskim ponašanjem koje diskreditira sliku utakmice i nogometa - rekao je Marić za Sportske novosti.

Na poluvremenu je Leko nastavio vrijeđati suca pred svlačionicom i rekao mu, kako stoji u zapisniku "Smeće jedno, mišu mali, je*em te u usta, go*no maleno". Zbog agresivnog ponašanja sprječavali su ga redari.

Zagreb: Seminar o uvođenju VAR tehnologije u hrvatski nogomet

Trener Hajduka sad čeka odluku disciplinske komisije HNS-a, kaže da može dobiti 10 utakmica, a moći će se žaliti i tako voditi utakmicu protiv Dinama u petak dođe li kazna prije.

- Sudac je sukladno posljednjim smjernicama Uefe neodgovorno ponašanje ispravno sankcionirao isključenjem. Odlični trener Ivan Leko, nažalost, danas je pogriješio - zaključio je Marić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 185

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao je deset žutih kartona. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio