Obavijesti

Show

Komentari 1

Bruce Willis je zbog Perryja bio u Prijateljima: Izgubio je okladu

Bruce Willis je zbog Perryja bio u Prijateljima: Izgubio je okladu
5

Willis se pojavio u šestoj sezoni popularne serije kao Paul Stevens, otac studentice s kojom je Ross bio u vezi. Bio je u tri epizode, a Perry je u svojim memoarima otkrio da se Willis pojavio u seriji zbog oklade

VIDEO

Svijet je šokirala vijest o smrti glumca Matthewa Perryja koji je utjelovio lik omiljenog Chandlera Binga u Prijateljima. Glumca su pronašli mrtvog u jacuzziju, a sumnja se na srčani udar nakon čega se utopio. Imao je 54 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

fanovi došli pred kuću mathhew perrya 05:12

Kako su sezone Prijatelja išle dalje, sve više holivudskih zvijezda gostovalo je u seriji. Među njima je i Bruce Willis, koji se već neko vrijeme bori s demencijom. 

Willis se pojavio u tri epizode 

Willis se pojavio u šestoj sezoni popularne serije i to kao Paul Stevens, otac studentice s kojom je Ross započeo vezu. U međuvremenu se s njime spetljala Rachel pa se tako Willis, za razliku od nekih drugih gostiju, pojavio u čak tri epizode. 

A sve to - zbog oklade? 

Matthew Perry je svojedobno izjavio kako je Willis gostovao u Prijateljima jer je izgubio okladu od njega. U svojim memoarima je Perry naveo je s Willisom bio jako dobar prijatelj od trenutka kada su se upoznali na setu filma 'Ubojica mekog srca'. Willis je, pisao je Perry, bio uz njega kroz teške trenutke i borbu kroz ovisnost. 

406083999

Kladili se oko filma 

- Bila je velika razlika između mene i Brucea. On je bio partijaner, a ja ovisnik. On se mogao 'ugasiti'. Mogao je tulumariti cijeli dan, ali onda bi dobio scenarij kao što je 'Šesto čulo' i prestao bi sa svime. On nema taj gen, nije ovisnik - pisao je Perry u memoarima. 

- Bez obzira na tulumarenje, bili smo svi profesionalci na setu - dodao je. 

Bruce i Matt su se kladili baš oko filma 'Ubojica mekog srca'. Willis nije bio siguran hoće li film biti uspješan, Perry mu je rekao da hoće. I okladili su se. Ako Perry pobijedi, Willis mora glumiti u Prijateljima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO