Obavijesti

Sport

Komentari 3

Brojevi su apsolutno na strani 'vatrenih'! Sreća je naklonjena čak četvorici naših igrača...

Brojevi su apsolutno na strani 'vatrenih'! Sreća je naklonjena čak četvorici naših igrača...

Milivoj Lasić analizirao je osobne podatke svih hrvatskih i španjolskih nogometaša i to koristeći kaldejsku numerologiju. Od 104 analiziranih podataka naših reprezentativaca,sretni brojevi čine 64 posto

VIDEO

Ja nemam nikakve nadnaravne sposobnosti, natprirodne moći, nisam ni prorok, ni vidovnjak, ne znam koji će igrač u kojoj minuti dati gol, tko će zaraditi crveni karton ili istegnuti mišić... Ali znam koristiti tehnike kaldejske numerologije nastale prije 3.000 god. u Kaldeji, u Mezopotamiji kao i astrološko-numerološkog sustava Energije devet zvijezda nastao u isto doba na Dalekom Istoku. I tako mogu puno toga reći o utjecaju brojeva u našim osobnim podacima te o energetskoj situacijiu kojoj se nalazimo neke godine, govori nam iskusan numerolog Milivoj Lasić.

Za sraz hrvatske reprezentacije sa Španjolcima dao si je truda i analizirao osobne podatke, njih 214, svih hrvatskih i španjolskih nogometaša (26+26) kako bi vidio koje i kakve numerološko-astrološke prednosti ima koja ekipa. Kako objašnjava,  u kaldejskoj numerologiji od svih brojeva 59 posto su sretni brojevi koji nam pomažu, a 41 posto nesretni brojevi koji nam odmažu.

- Od 110 analiziranih podataka španjolskih nogometaša sretni brojevi čine 59 posto, a nesretni brojevi 41 posto, što znači da oni imaju prosječno numerološko stanje. Od 104 analizirana osobna podatka (datum rođenja, ime, prezime te zbroj imena i prezimena) hrvatskih reprezentativaca, sretni brojevi čine 64 posto, a nesretni 36 posto! To znači da naši nogometaši imaju znatno više sretnih i znatno manje nesretnih brojeva od prosjeka, odnosno od svojih večerašnjih suparnika - zadovoljno kaže Lasić. Dodaje kako je empirijski potvrđeno da samo pet od sto ljudi u općoj populaciji ima sve sretne brojeve u svojim podacima, što je optimalna numerološka situacija.

- A, među "vatrenima“ su čak četiri igrača (od njih 26) sa svim sretnim brojevima - Livaković, Marco Pašalić, Perišić i Stanišić, dok Španjolci imaju samo jednog takvog igrača (Oyarzabal). Veseli i činjenica da u hrvatskom timu nema nijednog igrača sa svim nesretnim brojevima, dok Španjolci imaju dva takva igrača sa svim nesretnim brojevima (Carvajal i Williams). Dakle, brojevi su na našoj strani - prognozira Lasić. Analizirao je i energetsku situaciju svakog pojedinca koja se, kako kaže, mijenja u devetogodišnjem ciklusu od najnepovoljnijeg do najpovoljnijeg perioda. I tu dobro stojimo.

- Ove godine je veoma loša za sedam „crvenožutih“ nogometaša, ali i za naša dva „vatrena“. Ali je izuzetno dobra i za njihova tri igrača, kao i za naših šest „crvenobijelih“, što je još jedna prednost na našoj strani. Velike razlike očituju se i u bioritmu igrača, odnosno njihovom fizičkom, emocionalnom i intelektualnom ciklusu. Ove subote čak tri španjolska nogometaša imaju kritičnu točku (Carvajal, Rodri i Morata), dok naš samo jedan! Tri puta više njihovih nogometaša će tog dana „ustati na lijevu nogu“, biti nervozniji i svadljiviji nego inače. Veseli činjenica da se u pozitivnoj fazi bioritma, kada je povećana sposobnost da se brzo i djelotvorno reagira na vanjske podražaje, nalaze naročito Sosa, Marco Pašalić i Pjaca - iščitava Lasić i dodaje da bi bilo baš lijepo da Pjaca zgoditkom počasti svoje sugrađane koji slave Dan grada Rijeke i svoga zaštitnika sv. Vida.

- S obzirom na to da obilježava Svjetski dan vjetra, vjerujem da ćemo za utakmicu i „furiu“ sa Pirineja radosno kazati „Prohujalo s vihorom“ i „Zameo ih vjetar“ - zaključio je Lasić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Mladi Dražen o bivšoj državi, Divcu, djevojkama... 'Dirnuli su me, jednom ću se tamo vratiti'
RIJEDAK INTERVJU

Mladi Dražen o bivšoj državi, Divcu, djevojkama... 'Dirnuli su me, jednom ću se tamo vratiti'

"Košarkaški Mozart" u to je vrijeme, sedam godina prije smrti, imao 21 godinu i ponio titulu najboljeg sportaša bivše Jugoslavije. Mnoge su mu navijačice izjavljivale ljubav

VIDEO Gattuso i bočica: Žedni trener Hajduka mislio je da pije običnu vodu. Reakcija je hit...
NIJE TO OČEKIVAO

VIDEO Gattuso i bočica: Žedni trener Hajduka mislio je da pije običnu vodu. Reakcija je hit...

Kamere klupske televizije snimile su Gennara Gattusa nakon utakmice protiv Slaven Belupa na konferenciji za medije kako ispija vodu s okusom. Teško je reći da mu se svidjelo