Obavijesti

Sport

Komentari 0

Brazilac Robinho iz Cityja na ljeto stiže u Chelsea?!

Brazilac Robinho iz Cityja na ljeto stiže u Chelsea?!
1

Igrač kojeg su htjeli dovesti iz Reala zbrisao im je u Manchester City, no arapski vlasnici nebeskoplavih navodno su spremni prodati Robinha

VIDEO

Chelseajev menadžer Luiz Felipe Scolari dao je naslutiti da bi Robinho možda već idućeg ljeta ipak mogao prijeći u Chelsea. Igrač kojeg su htjeli dovesti iz Real Madrida zbrisao im je u Manchester City, no arapski vlasnici nebeskoplavih navodno su spremni prodati Robinha za svotu veću od 42 milijuna eura, koliko su ga platili prošloga ljeta.
- Ma uvjeren sam da bi Robinho, da dođe u Chelsea, postao najbolji igrač na svijetu. Njemu su vrata Stamford Bridgea uvijek otvorena - izjavio je  Fleipe Scolari za brazilski list O Globo.
Robinho u Manchester Cityju igra sve bolje. U subotu je Arsenalu zabio fantastičnim lobom za 2-0. Potom se ozlijedio i morao je napustiti igru, a City je do kraja zabio još jedan za veliku pobjedu 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić