Obavijesti

News

Komentari 56

'Vikao je da će me zaklati': Uboden brat DP-ovog ministra! Šipić za 24sata: Potresen sam

'Vikao je da će me zaklati': Uboden brat DP-ovog ministra! Šipić za 24sata: Potresen sam

Zvonimira Šipića, brata DP-ovog ministra demografije Ivana Šipića, napao je muškarac ispred Doma zdravlja u Trilju. Ministar nam je rekao da je potresen. Policija je uhitila napadača

VIDEO

Potresen sam, to vam jedino mogu reći, rekao je ministar Ivan Šipić za 24sata, nakon što je Slobodna Dalmacija objavila kako je njegov brat Zvonimir Šipić napadnut nožem pred ulazom u Dom zdravlja u Trilju. Kako je za Slobodnu Dalmaciju ispričao Zvonimir (54), branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, napao ga je muškarac kojeg površno poznaje.

Završio je u bolnici sa šest šavova.

- Samo je zamahnuo nožem prema meni i uzviknuo: 'zaklat ću te!'. Sreća što se znam obraniti. Što bi bilo da je nasrnuo na dijete, trudnicu ili nekoga starijeg koji se ne može obraniti? Nema to veze sa mnom ni s bratom, to je neka budala. Neka policija radi svoje, ja sam dobro rekao je za Slobodnu Zvonimir Šipić, dodavši kako je muškarac iznenada nasrnuo na njega i zarezao ga nožem po ruci.

Što kaže policija?

- Zaprimljena je dojava oštećenog da ga je na području Trilja njemu poznati muškarac ozlijedio na način da mu je zadao ubodnu ranu u predjelu ruke i udaljio se s mjesta događaja. Oštećenom je pružena liječnička pomoć  i odveden je u splitsku bolnicu na dodatni pregled. Prema prvim informacijama lakše je ozlijeđen. Policijski službenici su pronašli muškarca koji se udaljio s mjesta događaja. Uhićen je, biti će doveden u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obaviti će se očevid - stoji u prvom priopćenju iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Nevjerojatno! DP okrivio medije za napad!

Iako je Zvonimir Šipić rekao da napad nema veze s njim ni s njegovim bratom, Domovinski pokret nekako je uspio okriviti medije za napad i u sve ubaciti, kako navode, medijsku hajku na ministra Ivana Šipića! Pa tako navode da su neutemeljene optužbe na njihovog ministra, citiramo: '...otvorile prostor za ovakve nesretne događaje.'

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Obitelj Šipić te sam ministar Ivan Šipić duboko su potreseni ovim događajem. Ne smijemo zaboraviti da se u posljednja dva tjedna provodila neviđena medijska hajka na ministra Ivana Šipića tijekom koje su se u medijski prostor plasirale brojne neutemeljene optužbe i ružne izjave koje su, nažalost, otvorile prostor za ovakve nesretne događaje. Otvaranje prostora za mržnju i napade na obitelj ministra Domovinskom pokretu apsolutno je neprihvatljivo. Pozivamo sve one koji su cijelo vrijeme huškali i podgrijavali atmosferu linča prema ministru da jasno i glasno osude ovaj napad. Ovim putem pitamo ih i - koji je vaš udio u svemu tome? Jesu li vaša retorika i neutemeljene optužbe doprinijele ovom strašnom činu? Domovinski pokret očekuje brzu i učinkovitu reakciju nadležnih institucija kako bi se pravda zadovoljila, a Zvonimiru Šipiću, koji je dao neizmjeran doprinos u Domovinskom ratu, želimo brz oporavak - poručili su iz Domovinskog pokreta.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO