Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Brašno će dulje trajati uz prah ekstrakta ružmarina

Brašno će dulje trajati uz prah ekstrakta ružmarina
1

Prah nazvan Inolens 12 potpuno je prirodan proizvod,a namijenjen je produljenju trajnosti proizvoda od brašna poput kruha, keksa i kolača

Slovenska tvrtka Vitiva razvila je novu vrstu konzervansa proizvedenog iz ekstrakta ružmarina. Prah pod nazivom Inolens 12 potpuno je prirodan proizvod, namijenjen produljenju trajnosti proizvoda od brašna poput kruha, keksa i tjestenine. Umiješan u šećer, brašno ili mlijeko u prahu omogućuje i do 30% dulji rok uporabe, ali i čuva svježinu okusa namirnica. Inolens također sprečava oksidaciju proizvoda od brašna uzrokovanu visokim postotkom masnoća iz sjemenki, biljnih ulja i maslaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0