Obavijesti

News

Komentari 4

Branimir Glavaš napustio bolnicu i na kućnoj je njezi

Branimir Glavaš napustio  bolnicu i na kućnoj je njezi
1

Branimir Glavaš napustio je bolnicu na vlastiti zahtjev i otišao kući. Sabor mu nije odobrio ukidanje imuniteta pa se brani sa slobode

VIDEO

Branimir Glavaš u četvrtak prijepodne je napustio Kliničku bolnicu Osijek i otišao na kućnu njegu. Prema riječima Josipa Ivića, voditelja jedinice intenzivnog liječenja u KB Osijek, Glavaša su iz bolnice otpustili na njegov zahtjev.
 - Laboratorijski nalazi koje smo radili u srijedu su u granicama normalnih vrijednosti -  rekao je doktor Ivić. Glavaš je posljednjih dana uzimao tekuću hranu - juhu, jogurt i tvorničke preparate na bazi čokolade i vanilije. Josip Ivić tvrdi da u slučaju Branimira Glavaša, koji je dugo štrajkao glađu, treba proći i šest mjeseci da bi počeo normalno se hraniti.
Neslužbeno saznajemo da zdravstveno stanje Branimira Glavaša baš i nije sjajno. No Glavaš je inzistirao na napuštanju bolnice jer se htio što bolje pripremiti za nastavak suđenja u ponedjeljak. Glavaš ustrajava u namjeri da u ponedjeljak, naime, osobno prisustvuje suđenju u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.