Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bošković prvi put u četvrtfinalu WTA turnira, Martić nije uspjela

Bošković prvi put u četvrtfinalu WTA turnira, Martić nije uspjela

Lea će za prolaz u polufinale igrati protiv pobjednice meča dviju Ruskinja Mirre Andrejeve i Aleksandre Sasnovič, dok je Petra ispala u tri seta od Ruskinje Avanesjan

VIDEO

Hrvatska tenisačica Lea Bošković po prvi put u karijeri izborila je plasman u četvrtfinale nekog WTA turnira, nakon što je u 2. kolu turnira iz Serije 250 u rumunjskom Iasiju pobijedila Amerikanku Varvaru Lepchenko sa 6-3, 6-4. Mlada 24-godišnja Zagrepčanka je u glavni turnir ušla kao "sretna gubitnica" iz kvalifikacija. 

Meč je završila uz 75 posto prvog servisa, a iskoristila je tri od sedam break-lopti, dok je Lepchenko iskoristila jednu devet prilika za obrat. U prvom setu ključnim se pokazao break za 5-3 nakon kojeg je Bošković osvojila gem na svoj servis sa 6-3.

U drugom setu Amerikanka je povela 3-1 uz jedan break, no već u idućem gemu je hrvatska tenisačica vratila servis, a kod rezultata 4-4 napravila još jedan break. Lea će za prolaz u polufinale igrati protiv pobjednice meča dviju Ruskinja Mirre Andrejeve i Aleksandre Sasnovič.

Petra Martić ispala

Druga hrvatska predstavnica na turniru u Rumunjskoj, Petra Martić nije se uspjela pridružiti Lei Bošković u četvrtfinalu. Dućanku je u drugom kolu svladala Ruskinja Elina Avanesjan, 76. tenisačica svijeta sa 2-6, 7-5, 4-6. Nakon što je Martić glatko izgubila prvi set sa 2-6, u drugom setu smo vidjeli čak sedam oduzetih servisa. Petra je kod 4-5 u drugoj dionici na svoj servis spasila meč-loptu te na kraju odvela susret u odlučujući set.

U trećem setu se držala do 4-4, nakon čega Ruskinja s dva gema u nizu dolazi do druge pobjede u njihovom drugom međusobnom susretu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!