Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bogdanoviću više ne vjeruju ni njegovi najveći obožavatelji

U deset euroligaških utakmica činio je sve za nesretnu Cibonu, a njegov prosjek od 18 koševa i dalje je drugi najbolji u Euroligi, piše specijalizirani portal za košarku

VIDEO

Portal BallinEurope.com, specijaliziran za europsku košarku, cijelu je sezonu pisao hvalospjeve o Bojanu Bogdanoviću, no zbog strmoglava pada njegove igre izostavio ga je iz izbora najbolje petorke Eurolige ove sezone.

- Dugo smo razmatrali Bogdanovića za mjesto beka šutera ili niskoga krila. U deset euroligaških utakmica činio je sve za nesretnu Cibonu, a njegov prosjek od 18 koševa i dalje je drugi najbolji u Euroligi. Međutim, bit će još prilika za njega, osim ako ne ode u NBA prije nego što bi trebao - piše Ballin Europe.

Umjesto Bojana, u idealnu euroligašku petorku uvršteni su Juan Carlos Navarro (Barcelona) i Fernando San Emeterio (Valencia), a tu su još Dimitrios Diamantidis (Panathinaikos), Sofoklis Schortsanitis (Maccabi) i Ioannis Bourousis (Olympiacos).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić