Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bogdanovićevi Knicksi odigrali 'sramotnu' utakmicu! Odlična partija Zupca u porazu Clippersa

Bogdanovićevi Knicksi odigrali 'sramotnu' utakmicu!  Odlična partija Zupca u porazu Clippersa

Bojan Bodanović je u 18:27 minuta na terenu ubacio deset koševa (šut iz igre 4/8, trice 2/4) uz jedan skok u utakmici kakva nije viđena osam godina

VIDEO

Los Angeles Clipersi Ivice Zubca sinoć su poraženi kod kuće, a poraz su doživjeli i New York Knicksi Bojana Bogdanovića

Od Clippersa su sa 124-117 bolji bili Milwaukee Bucksi, a Zubac nije uspio pomoći svojoj momčadi iako je imao odličnu večer - u 26-11 minuta na terenu je uz šut iz igre 9/11 zabio 18 koševa i tome dodao šest skokova te po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu. 

Pobjedničku momčad predvodili su Damian Lillard koji je ubacio 35 poena i Giannis Antetokounmpo s 34. Lillard i Antetokounmpo završili su sa po sedam skokova i dvoznamenkastim brojem asistencija. Malik Beasley dodao je 17 poena.

Najučinkovitiji kod Clippersa bio je Norman Powell s 26 ubačaja. Clippersi su bili bez ozlijeđenih Paula Georgea i Kawhija Leonarda.

Philadelphia 76ers su na gostovanju sa 79-73 nadigrali New York Knickse, a Bojan Bodanović je u 18:27 minuta na terenu ubacio deset koševa (šut iz igre 4/8, trice 2/4) uz jedan skok. 

Najbolji pojedinac Sixersa bio je Kelly Oubre Jr. s 18 koševa, 10 skokova i tri ukradene lopte, Paul Reed je ubacio 13 koševa, a Tobias Harris 11 koševa i 12 skokova.

Ovo je prvi put od 2016. da ni jedna od NBA momčadi nije dosegla granicu od 80 poena. Amerikanci ovu utakmicu nazivaju sramotnom. 

Los Angeles Lakers su sa 120-109 pobijedili Minnesota Timberwolvese koji su pali na treće mjesto Zapadne konferencije, a večer je obilježio Anthony Davis koji se upisao u povijest. 

On je postao prvi igrač koji je premašio granicu od 25 poena, 25 skokova i pet ukradenih lopti - utakmicu je završio sa 27 poena, 25 skokova, pet asistencija, sedam ukradenih lopti i tri blokade. Austin Reaves ubacio je 19 koševa, Rui Hachimura 15, a D'Angelo Russell dodao je 13 za Lakerse.

Naz Reid i Anthony Edwards zabili su po 25 poena za Timberwolvese, koji su bili bez Karl-Anthonyja Townsa (koljeno) treću uzastopnu utakmicu.

Oklahoma City Thunder su kod kuće s visokih 124-93 pobijedili Memphis Grizzliese. Shai Gilgeous-Alexander zabio je 23 koša, a novak Cason Wallace 23 za Oklahomu kojoj je ovo treća uzastopna pobjeda.

Houston Rockets su, nakon što su nadoknadili zaostatak od 13 koševa, sa 112-104 bili bolji od domaćih Sacramento Kingsa, ali su vjerojatno nakratko ostali bez svog najboljeg strijelca. Turčin Alperen Sengun morao je napustiti teren u invalidskim kolicima nakon teškog pada u posljednjoj minuti susreta. Ozlijedio je desno koljeno i u ponedjeljak je trebao na preglede. Sengun ove sezone ima prosjek od 21,2 poena po utakmici i 9,4 skokova.

New Orleans Pelicans su u gostima sa 116-103 svladali Atlanta  Hawkse, a do pobjede su ih predvodili Trey Murphy III s 28 i Zion Williamson s 27 poena. U redovima Atlante najbolji je s 25 pogodaka bio Bogdan Bogdanovića koji je ubacio sedam trica.

Washington Wizards su također u gostima sa 110-108 nadigrali Miami Heat.

Kyle Kuzma zabio je rekordnih 32 poena i dodao devet skokova, četiri asistencije i dvije blokade za drugu pobjedu zaredom  Washingtona nakon niza od 16 poraza.

Indiana Pacersi su s 111-97 pobijedili domaći Orlando Magic, a Brooklyn Netsi Cleveland Cavlierse sa 120-101.

Indianu su predvodili Tyrese Haliburton i Pascal Siakam koji su zabili po 20 poena za Indianu koja je nadoknadila zaostatak od 15 koševa s početka druge četvrtine.

Kod Netsa, koji su nakon ove pobjede došli na tri i pol utakmice zaostatka od desetog mjesta koje vodi u play-in u Istočnoj konferenciji, najbolji je bio Cam Thomas s 29 koševa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima