Obavijesti

Sport

Komentari 52

Bogdanović sjajan u pobjedi, Warriorsi zabili 79 u 1. dijelu!

Bogdanović sjajan u pobjedi, Warriorsi zabili 79 u 1. dijelu!
4

Košarkaši Brooklyn Netsa pobijedili su Houston Rocketse kod kuće 110-105, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović zabio je 19 poena i pet puta skočio...

VIDEO

Golden State Warriorsi nezaustavljivo nastavljaju niz nepobjedivosti u NBA ligi, ali drugi "smrtnici" također ostavljaju neki trag. Među njima su Brooklyn Netsi koji su pobijedili uz veliku pomoć Bojana Bogdanovića .

Naš reprezentativac zabio je 19 poena za 38 minuta na parketu. Dodao je tome još i pet skokova te dvije ukradene lopte. Protivnik su bili Houston Rocketsi i to itekako daje na značaju ovom slavlju od 110-105.

VIDEO

No nije bio jedini u Netsima da je briljirao, cijela prva petorka bila je dvoznamenkasta, s tim da su Lopez (24p, 8s), Johnson (22) i Young (20p, 12s) igrali vrhunski. Kod gostiju prva je petorka potpuno podbacila, Harden je zabio deset i imao sedam izgubljenih lopti, a Howard je zabio deset uz devet skokova. Tek je Brewer bio na razini i zabio 22. Houston je sad na 10-12 omjeru, a Brooklyn na 6-15.

Dok su se Netsi mučili u svojoj utakmici da dođu do pobjede, a Rocketsi su se mučili s realizacijom, tih problema Golden State Warriorsi nisu imali u Indiani. Pobijedili su 131-123, ali već na poluvremenu je bilo nevjerojatnih 79-60!

VIDEO

Thompson je ovaj put bio najefikasniji s 39 poena, sedam skokova i šest asistencija, slijedio je Curry s 29 poena uz deset asistencija i sedam skokova, a raduje što se Bogut vratio nakon ozljede i zabio 14 uz deset skokova. Kod domaćih Paul George nastavlja zabijati pa se zaustavio na 33 poena uz osam skokova dok je 24 poena dodao Miles .

No ta lakoća pobjeđivanja Warriorsa oduševljava, a ne namjeravaju stati jer motivirani su srušiti sve moguće rekorde. I onaj Chicago Bullsa (72-10) itekako dostižno djeluje u ovom trenutku kad su na omjeru 23-0. Pacersi su, pak, na 12-8.

VIDEO

Mario Hezonja igrao je deset minuta u pobjedi Orlanda 85-74 nad Denver Nuggetsima. Zabio je dva poena i imao tri skoka. Duje Dukan nije bio ni na klupi za Sacramento Kingse u pobjedi 114-106 protiv Utah Jazza.

NBA:

  • Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 105-100
  • Indiana Pacers - Golden State Warriors 123-131
  • Brooklyn Nets - Houston Rockets 110-105
  • Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 88-125
  • Denver Nuggets - Orlando Magic 74-85
  • Sacramento Kings - Utah Jazz 114-106
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Dečki, je li to stvarno moguće? Dinamo i dalje nema trenera, a navijači polako gube strpljenje!
BROJNI PROBLEMI

Dečki, je li to stvarno moguće? Dinamo i dalje nema trenera, a navijači polako gube strpljenje!

Plus+ SLAVEN - DINAMO 4-1 Igrači su i u Münchenu poslije utakmice dobili (nezaslužen) pljesak. Ali Koprivnica je puno toga promijenila. Sad su potjerani u svlačionicu, a čelnici kluba prvi put doživjeli otvorene kritike

VIDEO Reakcija Furyja na poraz Joshue postala viralna: 'Upravo sam izgubio 150 milijuna funti'
TEŠKAŠ U OČAJU

VIDEO Reakcija Furyja na poraz Joshue postala viralna: 'Upravo sam izgubio 150 milijuna funti'

Tyson Fury iz prvih redova pratio je spektakl na Wembleyu u kojem je Dubois pomeo Joshuu. Povikao je prema saudijskom moćniku i tražio da mu isplati novac
VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici
NOVI/STARI LIDER

VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici

Fruk je doveo Rijeku u vodstvo već u trećoj minuti, a Andrić je u 19. zabio za rano povećanje prednosti. Rezultat se nije mijenjao sve do 81. minute kada Pašalić sjajnom asistencijom nalazi Galešića za treći gol