Problem nije toliko to sto je skupo. Problem je koliko dobijes za svoj novac. Ako platis smrznute patagonijske lignje i trecerazredno vino toliko i toliko,naravno da se osjecas prevaren. Takva pljacka gostiju ce nas stajati praznog smjestaja i kvazi restorana iduce sezone. Hotelima ce i dalje ici dobro jer tamo dobijes vrijednost za svoj novac.
exclamation mark
17.8.2023.
Odustani
Pa zapravo i ne dobiješ u hotelu vrijednost za novac. Razlog je što nemamo školovanog osoblja - konobara i kuhara, nego ili su djeca s prakse ili sezonci iz oko
lice koji nemaju veze s mediteranskom kuhinjom. Govorim o hotelima s 5 zvijezdica - što se tiče soba da, to je za 5 zvjezdica, što se tiče hrane, ni blizu 🤷
Prikaži još ↓
Jopazg
17.8.2023.
Odustani
Ne znam,idem u 3 ili 4 zvjezdice,rezerviram u prvom ili drugom mjesecu. Cjena i usluga odlicni! Osoblje strucno i ljubazno. Hrana takodjer top.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .