Obavijesti

Sport

Komentari 9

Bjelica o iznenađenju u sastavu i ključu pobjede: Ti igrači ubili su im pritisak i donijeli nam mir

Bjelica o iznenađenju u sastavu i ključu pobjede: Ti igrači ubili su im pritisak i donijeli nam mir

SALZBURG - DINAMO 0-2 Moji suradnici jako su dobro pripremljeni i odradili su utakmicu maksimalno kvalitetno, nahvalio je suspendirani trener Dinama i o stanju na ljestvici samo dodao: "Lijepo je pobijediti"

Nenad Bjelica nije mogao biti na terenu u Salzburgu, ali to nije utjecalo na igru Dinama, dapače. "Modri" su pod vodstvom Danijela Jumića i Nine Bule s klupe, uz komunikaciju sa šefom stožera koji je sve pratio s tribine u društvu supruge Senke i sina Luke, slavili 2-0 i napravili prvi veliki korak prema plasmanu u drugi krug Lige prvaka.

Pokretanje videa...

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u grupi LP 00:37

- Moji suradnici jako su dobro pripremljeni i to nije nikakav problem. Bilo je utakmica kad nisam bio na klupi. Odradili su to maksimalno kvalitetno, tako je bilo i danas - rekao je Bjelica za Arenasport i nastavio:

- Ovim načinom kako smo igrali, s tri stopera i Mišićem ispred njih, dali smo momčadi mira na terenu skupa s Nevistićem. Kad je Salzburg nešto pokušao pritisnuti, ubili su im pritisak. Strpljivo smo gradili napade, tako smo zabili prvi gol, drugi iz kontre, a i to je naše jako bitno oružje.

Iznenadio je postavljanjem Takuya Ogiware u prvih 11. Evo kako je to objasnio.

- Trebao nam je centaršut i brzine, Ogiwara je nešto brži od Pierre Gabriela, protiv Istre je šest-sedam puta centrirao za desetak minuta i to je bio razlog, a ne Gabrielova loša igra. Procijenili smo da više može doprinijeti.

Dinamo je slavio 2:0 u Salzburgu

Dinamo je nakon tri kola na ljestvici ispred Bayerna koji ga je razmontirao u prvom kolu. I na poziciji s koje se puno lakše diše uoči gostovanja u Bratislavi za dva tjedna.

- Lijepo je pobijediti. Nakon dugo vremena pobijedili smo u Ligi prvaka, važno je da smo svi zdravi i da možemo u dobrom raspoloženju dočekati Osijek u nedjelju - zaključio je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski