Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bizarna pobjeda Hrvatica nad Kamerunom, tek šest golova za poluvrijeme?! Sad slijedi odluka

Bizarna pobjeda Hrvatica nad Kamerunom, tek šest golova za poluvrijeme?! Sad slijedi odluka

Hrvatska je u drugom krugu Svjetskog prvenstva rukometašica pobijedila Kamerun 24-15 i ostala u igri za četvrtfinale. Čak 12 i pol minuta trajala je crna rupa u drugom dijelu, ali slavlje nije dolazilo u pitanje

VIDEO

Hrvatska je pobijedila Kamerun 24-15 (18-6) u pretposljednjoj utakmici drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometašica u Göteborgu.

Bila je to utakmica s dva lica. U prvom su "kraljice šoka" izgledale fenomenalno, nakon 21 i pol minute na semaforu je stajalo 14-1, a izbornik Ivica Obrvan shvatio je da nema potrebe koristiti najbolje igračice i šansu je dao drugoj ekipi.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice u Göteborgu

Pokretanje videa...

hrvatska ženska rukometna reprezentacija dolazak 00:40

Do odmora se igralo gol za gol, a u nastavku su Kamerunke polako spuštale prednost do osam golova zaostatka u 40. minuti. Iako pobjeda Hrvatica nikad nije dolazila u pitanje, neshvatljivo je da čak 12 i pol minuta, od 44. do 57., nisu uspjele zabiti gol.

U drugih 30 minuta zabile su šest golova, Kamerun devet, a IHF je i Afrikanku Atebu Engadi, strijelca sedam golova, proglasio igračicom utakmice.

Croatia vs Cameroon

Lara Burić i Valentina Blažević s tri gola bile su najefikasnije igračica Hrvatske, a po dva su dodale Dejana Milosavljević, Ćamila Mičijević, Sara Šenvald, Tina Barišić, Stela Posavec i Mia Brkić. Sjajna golmanica Lucija Bešen imala je 14 obrana.

Kako je Crna Gora ranije u subotu bez problema svladala Senegal 29-21, odluka o putniku u četvrtfinale, koje nosi i plasman na Olimpijske igre, prolongira se za ponedjeljak. Hrvatska prvo treba odraditi svoj dio posla i svladati Mađarsku od 18 sati, a onda se nadati da Crna Gora neće pobijediti domaćina Švedsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima