Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bizaran propust i suci koštali Mladost Lige prvaka: Nadležni zaboravio prijaviti Josipa Vrlića!

Bizaran propust i suci koštali Mladost Lige prvaka: Nadležni zaboravio prijaviti Josipa Vrlića!

Zagrebačkom sastavu je u zadnjem kolu trebala pobjeda protiv domaćina od dva gola razlike. Radničkom je igrala bilo kakva pobjeda. 'Žapci' su vodili, igrali dobro, a u zadnjoj dionici uslijedio je sudački šou

VIDEO

Nakon Juga, i zagrebačka Mladost je ostala bez plasmana u Ligu prvaka. Jedini hrvatski predstavnik u elitnom vaterpolskom natjecanju bit će splitski Jadran.

Mladost je odlučujućem susretu kvalifikacijskog turnira u Kragujevcu izgubila od Radničkog 8-9 premda je sredinom treće četvrtine vodila sa 8-3. "Žapci" su na koncu osvojili treće mjesto u skupini. Podsjetimo, samo je prva pozicija vodila u Ligu prvaka.

Vrlić nije igrao u Srbiji

Veliku "zaslugu" za poguranac Radničkog imaju suci, no još je nejasnija situacija koja se dogodila uoči same utakmice. Mladost je cijelu utakmicu igrala sa samo 12 igrača, a nedostajao je Josip Vrlić. Hit igrač s netom završenih Olimpijskih igara u Parizu i osvajač srebrne medalje nije ozlijeđen. Čak naprotiv, u sjajnoj je formi. No, nadležni iz Mladosti ga je zaboravio prijaviti. Točnije, prijavio je 12 igrača, ali nije primijetio da još netko nedostaje, a taj netko bio je baš jedan od najboljih igrača Mladosti.

Nakon što je mađarski BVSC Zuglo pobijedio Vouliagmeni sa 17-9, zagrebačkom sastavu je u zadnjem kolu trebala pobjeda protiv domaćina od dva gola razlike kako bi dohvatio "jedinicu", dok je Radničkom igrala bilo kakva pobjeda.

Mladost je sjajno ušla u susret. Nakon prve četvrtine je vodila sa 2-0, sredinom druge dionice imala je 4-0, da bi na poluvremenu bilo 5-1. Zagrebački sastav je nakon četiri minute treće dionice imao i velikih +5 (8-3). U tim se trenucima činilo kako će Mladost mirno privesti susret kraju.

Sudački poguranac za preokret

Nažalost, dogodio se veliki obrat. Do kraja trećeg perioda Radnički je s dva gola u nizu smanjio na 5-8, a potom u zadnjoj četvrtini serijom 4-0 stigao do prednosti 9-8 tri minute prije kraja. U tim trenucima suci su, ruku na srce, sudili pristrano i Radnički je u tom periodu napravio nevjerojatnih 6-0. U posljednje tri minute nije bilo golova i domaćin je obranio prednost.

Radnički je do pobjede predvodio Nikola Jakšić sa četiri gola, dok je Radomir Drašović zabio dva gola. Kod Mladosti po dva gola zabili Franko Lazić i Ante Vukičević.

Radnički je na koncu osvojio prvo mjesto s devet bodova, BVSC ima šest, Mladost je treća s tri boda, a na začelju je Vouliagmeni bez bodova.

"Žapci" će svoj europski put ove sezone nastaviti kvalifikacijama u Eurokupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!