Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivši pjevač Spandau Balleta na sudu: 'To je njegova perverzna fantazija, a sve je to i snimio!'

Bivši pjevač Spandau Balleta na sudu: 'To je njegova perverzna fantazija, a sve je to i snimio!'

Pet žena optužilo je Rossa Wilda za silovanje i seksualne napade u periodu od 10 godina, a suđenje je počelo prije par dana u Londonu...

VIDEO

Ross William Wild (36), bivši pjevač grupe Spandau Ballet, pojavio se na sudu u Londonu gdje mu se sudi za seksualne prijestupe i silovanja između 2013. i 2023. godine. Kako je naveo tužitelj Richard Hearden, pjevač je svoje žrtve seksualno iskorištavao dok su spavale, snimao ih, silovao... 

Prema optužnici, jednu djevojku silovao je u svojem stanu 2013. godine nakon što su se posvađali. Jedna je žrtva ispričala policiji kako joj je Wild milovao grudi dok je spavala i sve to snimao, prenosi The Sun

- Opet je to učinio 2018. u Cannesu, kada je išao na filmski festival. Bizarno i perverzno - rekao je tužitelj na sudu. Četvrtu žrtvu, stoji u optužnici, je silovao u svom domu i sve snimao, a ona je izjavila kako ju je pjevač tretirao kao 'seksualnu ropkinju'. 

- Nakon silovanja otišla je u kupaonicu gdje je nazvala svoju majku i rekla joj što se dogodilo. Ako je ovo sve istina, optuženik je jako manipulativan i sadistički individualac - poručio je tužitelj te dodao kako je od Wild od žrtve tražio seksualne odnose 'pet-šest puta tijekom večeri'. 

- Kada je ona to odbila i rekla da je previše, prisilio ju je na to - poručio je. 

Preminula je slavna francuska glazbenica Françoise Hardy
Preminula je slavna francuska glazbenica Françoise Hardy

Petu žrtvu navodno je upoznao preko stranice za spojeve. Tužitelj je na sudu rekao da je Wild imao odnose s njome dok je spavala. Tužitelj je poručio kako je Wild bio svojevrsni 'seks simbol', no da je imao svoju mračnu stranu, kao i da je odnos sa ženama dok spavaju bila njegova 'fantazija'. 

Pjevača je policija privela i ispitala krajem ožujka 2021. godine o navodnim silovanjima, seksualnim napadima i snimkama, no on je sve te optužbe zanijekao. 

- Pristale su na sve što je bilo među nama - rekao je tada. I na sudu je Wild rekao da nije kriv za sve što mu se stavlja na teret. 

Pjevač je u Spandau Ballet došao 2018. godine i zamijenio Tonyja Hadleyja, no u grupi je bio nešto manje od godinu dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO