Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bivši 'modri' iznenadio Nijemce: Nemam Instagram, čitam knjige

Bivši 'modri' iznenadio Nijemce: Nemam Instagram, čitam knjige

Umjesto na popularnoj društvenoj mreži, novi nogometaš Wolfsburga radije vrijeme provodi s obitelji i prijateljima. Bartol Franjić kaže da ne želi toliko biti na mobitelu

VIDEO

Život profesionalnog sportaša nerijetko sa sobom vuče i objave na društvenim mrežama, a brojni na njima zarađuju. Cristiano Ronaldo (37), primjerice, po jednoj objavi od sponzora dobiva čak 450.000 eura, a prati ga 466 milijuna korisnika. Leo Messi (35) drugi je s 340.000 eura, a ima 348 milijuna pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Niko Kovač u Wolfsburgu

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Wolfsburgu VIDEO

Novog nogometaša Wolfsburga Bartola Franjića (22) sigurno nećete vidjeti u tim vodama, barem ne tako skoro. Bivši član Dinama, kojega je Niko Kovač (50) doveo za šest milijuna eura, deaktivirao je profil na popularnoj društvenoj mreži.

- Prije tri mjeseca odjavio sam se s Instagrama. Ne želim više toliko biti na mobitelu. Ne treba mi. Vrijeme volim provoditi s obitelji i prijateljima, čitam i knjige - rekao je Franjić za Kicker koji ga je u naslovu prozvao "malo drugačijim profesionalnim nogometašem".

Bartol može pokriti gotovo sve pozicije u zadnjoj liniji, igrao je u Dinamu i stopera i lijevog beka, no primarno je ipak zadnji vezni.

- Agresivan sam igrač, kakav defenzivni veznjak i treba biti. A volim i držati loptu - kazao je Franjić na pripremama Wolfsburga u Seefeldu.

Photo session VfL Wolfsburg

Dočekao je u novom klubu, uz hrvatski stručni stožer, još dvojicu sunarodnjaka u svlačionici, A reprezentativca Josipa Brekala (24), koji se vratio s posudbe iz Torina, i golmana Pavla Pervana (34). Oni mu pomažu u prilagodbi.

- Rekli su mi samo dobre stvari. Osvajao sam s Dinamom prvenstva, ali ovo je neka druga dimenzija, tu se traži iskustvo - kaže Franjić.

Lani je iz Maksimira u Bundesligu otišao i Joško Gvardiol (20) i odlično se snašao u Leipzigu. Franjić nema ništa manji cilj.

- Joško je sjajan igrač i pokazao je to u Leipzigu. Želim ovdje učiniti isto - zaključio je hrvatski nogometaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kladionice imaju jasnog favorita za novog trenera Dinama: Evo tko vodi u utrci za 'vruću' klupu
NEKA POZNATA IMENA

Kladionice imaju jasnog favorita za novog trenera Dinama: Evo tko vodi u utrci za 'vruću' klupu

Favorit kadionice je već vodio Dinamo u 100 utakmica, a pod njegovim vodstvom klub je postigao zapažene uspjehe u Europi. Sljedeći na listi je Željko Sopić
Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja
VELIKO SRCE

Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja

Dječak Filip Lemo (15) boluje od aplastične anemije koja se liječi presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Vodi najvažniju bitku u životu i hitno mu je potrebna pomoć