Obavijesti

Sport

Komentari 21

Bivši dinamovac živi snove: Ide u Napoli za 15 milijuna eura!

Bivši dinamovac živi snove: Ide u Napoli za 15 milijuna eura!
1

Napoli je već mjesecima u velikoj krizi. Igrači i predsjednik Laurentiis se ne podnose, Carlo Ancelotti je odbio odvesti nogometaše u karantenu nakon jednog poraza pa je dobio otkaz...

Bivši nogometaš Dinama Amir Rrahmani (25) pred transferom je života. On je prošlog ljeta prešao iz Dinama u Veronu za dva milijuna eura, ali čini se da se neće tamo baš dugo zadržati. Ove sezone je standardan u Serie A, a briljirao je i za kosovsku reprezentaciju koja je osigurala doigravanje za Euro 2020. Naravno, veliki klubovi nikada ne spavaju i uvijek škicaju, a tako je i u slučaju kosovskog nogometaša.

Napoli je zainteresiran za braniča, a Talijani pišu da je navodno sve dogovoreno. Rrahmani će u Napulj doći na pet godina, a Aurelio de Laurentiis će za njega i Sofyana Amrabata iskeširati 30 milijuna eura, dakle za svakog po 15 milijuna eura. Njegova vrijednost na Transfermarktu je šest milijuna eura, a marokanski veznjak vrijedi 10 milijuna eura.

Serie A - Inter Milan v Hellas Verona

Napoli je već mjesecima u velikoj krizi. Igrači i predsjednik Laurentiis se ne podnose, Carlo Ancelotti je odbio odvesti nogometaše u karantenu nakon jednog poraza pa je dobio otkaz. Teški kaos vlada u Napulju, navijači zvižde igračima i podržavaju predsjednika koji želi smanjiti plaće igračima, a navodno je spreman i prodati pola momčadi zbog visokih primanja. Za pobjedu u talijanskom prvenstvu nisu znali dva mjeseca, a taj niz su prekinuli tek ovaj vikend kad su pobijedili Sassuolo 2-1. Nalaze se na osmom mjestu, a Verona je 12. s pet bodova manje. Momčad je preuzeo Gennaro Gattuso.

Nogometaši Dinama vratili se u Zagreb nakon oproštaja od Europske lige

Naravno, roster ne smije patiti pa su se tako Napolitanci dali u nabavku i zapikirali dva solidna nogometaša. Rrahmani je ove sezone kod Ivana Jurića u Veroni odigrao 17 utakmica.

U grad Romea i Julije je stigao iz Dinama, a prethodno je igrao za Dreču, albanski Partizan i Lokomotivu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu