Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivši dečko Dua Lipe objavljivao uznemirujuće poruke nakon što je ona izašla u javnost s drugim

Bivši dečko Dua Lipe objavljivao uznemirujuće poruke nakon što je ona izašla u javnost s drugim
11

Anwarova i Duina dvogodišnja veza završila je 2021., a The Sun je izvijestio da je par dospio u 'krizu' jer su puno putovali

VIDEO

Anwar Hadid (23) šetao je u ponedjeljak ulicama New Yorka nakon što je objavio niz uznemirujućih poruka na Instagramu. Na to ga je potaknula njegova bivša partnerica Dua Lipa (27) koja je nedavno službeno izašla u javnost s novim dečkom Romainom Gavrasom (41). 

Pokretanje videa...

Dua Lipa: Don't Start Now  (Cover by Lidija Bačić Lille) 02:48

Pjevačica i 14 godina stariji režiser su za prvi službeni izlazak odabrali 76. Filmski festival u Cannesu.

The 76th Cannes Film Festival - Screening of the film "Omar la fraise" - Red Carpet Arrivals

Anwar, koji nije precizirao kome je objava bila namijenjena, objavio je selfie uz uznemirujuću poruku: 'Pokušavam ga ne pronaći i ubiti'.

Mlađi brat poznatih manekenki Gigi (28) i  Belle Hadid viđen je u šetnji s prijateljima samo nekoliko sati nakon 'poruka'.

*EXCLUSIVE* Anwar Hadid steps out for a smoke in NYC

Inače, Anwarova i Duina dvogodišnja veza završila je 2021. godine, a The Sun je izvijestio da je par dospio u 'krizu' jer su bili previše odvojeni. Pjevačica kosovarskih korijena je godinama bila bliska prijateljica njegovih sestara.

Još u ožujku su izvori tvrdili da su se Lipa i Gavras, koji su u nedjelju izgledali zaljubljenije no ikad na francuskoj rivijeri, 'u tišini upoznavali mjesecima'.

The 76th Cannes Film Festival - Screening of the film "Omar la fraise" - Red Carpet Arrivals

 

- Uživali su u zajedničkom vremenu. Par je upoznao svoje bliske krugove ljudi tijekom blagdanskog razdoblja i imaju puno toga zajedničkog - rekao je izvor za The Sun.

Redatelj je prethodno ljubio i pjevačicu Ritu Oru, pa se čini kako pada na djevojke s Balkana, jer je Rita rođena u Prištini.

** WARNING: Contains Nudity ** Rita Ora with friends and her new boyfriend Romain Gavras while on vacation in ibiza

Anwar i Dua prvi su put potaknuli glasine o romansi u lipnju 2019. nakon što su viđeni kako na British Summer Time Music Festivalu u Londonu. Ubrzo nakon toga zajedno su prisustvovali Tjednu mode i debitirali na crvenom tepihu kao par na dodjeli American Music Awards.

 

U kolovozu 2021. Anwar je djevojci posvetio objavu na Instagramu u čast njezinog 26. rođendana: 'Sretan rođendan, djevojko mojih snova. Volim te zauvijek i uvijek.'

Tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa 2020., Dua i Anwar živjeli su zajedno u Londonu. Također su provodili vrijeme zajedno na farmi njegove mame Yolande Hadid (59) u Pennsylvaniji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada