Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivša slavna voditeljica nakon dugo vremena u javnosti, bori se s brojnim dijagnozama...

Bivša slavna voditeljica nakon dugo vremena u javnosti, bori se s brojnim dijagnozama...
3

Wendy Williams ovih je dana bila u prodavaonici zdrave hrane u New Jerseyju. Pričalo se da je ostala bez posla zbog sklonosti prema alkoholu

VIDEO

Otkako je njezin tim početkom godine otkrio da se bori s afazijom i frontotemporalnom demencijom, istim dijagnozama koje ima i glumac Bruce Willis (69), bivša voditeljica Wendy Williams (60) nije viđena u javnosti. Ipak, ovih dana se pojavila u prodavaonici zdrave hrane u New Jerseyju te se fotografirala s djelatnicima. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Slavna TV voditeljica otvoreno priznala: 'Nemam novaca...'
Slavna TV voditeljica otvoreno priznala: 'Nemam novaca...'

Kako pišu strani mediji, Williams je stalna tema šuškanja po kuloarima. Pričalo se da je ostala bez posla zbog sklonosti prema alkoholu. 

1st Annual Maestro Cares Foundation Gala - New York City

- Prešla je s vina na čistu votku - otkrio je njezin poznanik.

Voditeljica se žalila da joj je banka zamrznula sve račune, a sada je ostala i bez svog showa
Voditeljica se žalila da joj je banka zamrznula sve račune, a sada je ostala i bez svog showa

Svoj talk-show 'The Wendy Williams Show' vodila je od 2008. do 2021. godine. Njezina glasnogovornica rekla je da se Wendy veseli novim projektima nakon izlaska iz klinike u kojoj je bila prošle godine, ali poznanik naglašava kako je nemoguće da počne nešto ozbiljno raditi ako ne može ni pročitati ugovore zbog borbe s afazijom. 

EXCLUSIVE: Wendy Williams is Spotted in a Wheelchair as She Takes Some Time Off From Her Show in New York City

Prije četiri godine privlačila je pozornost i izgledom svojih nogu i stopala. Williams boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenjela' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva. Također boluje i od Gravesove bolesti, što je najčešći oblik hipertireoze. To je autoimuni poremećaj metabolizma do kojeg dolazi zbog pretjerane aktivnosti štitnjače ili pretjeranog izlučivanja hormona štitnjače. 

*EXCLUSIVE* Wendy Williams appears to have trouble walking into her studio

Glazbenik Antoine Edwards je 2021. godine u emisiji 'The Ricky Smiley Morning Show' otkrio kako je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama te da se kreće isključivo pomoću kolica. Uz to, Edwards je dodao kako je Williams u ranom stadiju demencije i da čelnici kompanije Lionsgate žele spriječiti da uđe u novu depresivnu epizodu i ponovo se počne opijati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO