Obavijesti

Show

Komentari 3

Bili smo na premijeri domaće serije, Navojec poručuje: 'Toplo, šarmantno, zabavno i duhovito'

Bili smo na premijeri domaće serije, Navojec poručuje: 'Toplo, šarmantno, zabavno i duhovito'
5

Kao i sve prave humoristične serije ima u njoj i ozbiljnih elemenata. Ima tu problema, poteškoća u obitelji, poteškoća u društvu, poteškoća u policiji i s kriminalom, ispričao je Goran Navojec

VIDEO

Gledatelji mogu očekivati obiteljsku, feel good seriju, koja ne otvara neke teške teme, nego je više obiteljska humorna drama. Mislim da serija ima jednu fantastičnu glumačku postavu i da su svi moji kolege na snimanju napravili izvrstan posao - rekao nam je glumac Ozren Grabarić na premijeri nove hrvatske serije 'Oblak u službi zakona' u kojoj on utjelovljuje glavnog lika Nikolu Oblaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rene Bitorajac - reakcija na 'Bitange i princeze' 12:40

Nikola Oblak je iIdealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema.

- On je jedna velika dobrica i strašno je na strani zakona, što je jako teško za poistovjetiti se, jer svatko od nas barem u nekoj sitnici pokuša malo preskočiti neka pravila i zakone. A on je baš jedan pravičan čovjek kojemu nikada nije opcija učiniti nešto protiv zakona - rekao je Grabarić o liku kojeg igra.

Zagreb: Promocija nove serije HRT-a "Oblak u službi zakona"

Za razliku od Nikole, drugi članovi obitelji Oblak daleko su realističniji i skloniji postupcima koji su, iako benigni, na rubu zakonitosti. Nikolina žena Jagoda (Dijana Vidušin) unatoč završenom fakultetu ne može naći posao, a kako bi pridonijela ionako malom kućnom budžetu, često pribjegava radu na crno.

- Ima 14 epizoda, a svaka epizoda je priča za sebe. Ima raznih tema. U prvoj epizodi 'Karirana košulja' radi se o stajlingu Nikole Oblaka, koji jako voli karirane košulje. Serija je humoristična, obiteljska, ali bavi se i temama nekih lakših zločina. I taj odnos između Nikole i Jagode koji je zanimljiv jer su već jako dugo u braku, imaju dvoje djece i tu je zapravo ta neka obiteljska dinamika. Ima raznih tema, mislim da će svi moći naći nešto za sebe - poručila je Vidušin. 

Zagreb: Promocija nove serije HRT-a "Oblak u službi zakona"

Nikola i Jagoda imaju i dva adolescentna sina, koji su često izvor mnogih problema. Mlađi, Ratko (Borna Fadljević), intelektualno je nadmoćan svima u kući dok se za starijeg Brunu (Toma Medvešek), koji nikako da završi školu, to ne bi moglo reći. Bruno većinu vremena provodi u lokalnoj birtiji kod Suvog (Zoran Čubrilo) i Ludviga (Goran Navojec) koji se, iako stariji, ne razlikuju previše od njega. Kako su na mnogim scenama zajedno, Medvešek kaže da je posebno uživao u društvu Navojca. 

- Ovo mi je mogu reći najbolja ekipa s kojom sam radio. Doduše nisam nikada ni radio ovako nešto veliko, ovo mi je najveći projekt koji do sad. Na dobroj atmosferi na snimanju mogu zahvaliti i svojim roditeljima u seriji, burazu. A pogotovo mom kolegi Navojcu koji je sa mnom provodio više od pola dana snimanja - rekao nam je Medvešek, koji se u budućnosti nada angažmanu u ZKM-u. 

Zagreb: Promocija nove serije HRT-a "Oblak u službi zakona"

Najmlađi član glumačke postave, Borna Fadljević ima 13 godina, a glumom se počeo baviti veoma rano, već sa šest godina. On se nekako najviše poistovjetio sa svojim likom, a tome su presudile i neke zanimljive slučajnosti. 

- Moj otac je isto policajac i moja mama se zove Dijana poput glumice koja u seriji glumi moju mamu. Tako da mislim da je ova uloga na neki način napisana za mene. A vjerojatno bi se i moji roditelji složili da i ja volim pametovat po kući kao i Ratko - rekao je Borna koji je na premijeru stigao u pratnji ponosnih roditelja. 

Zagreb: Promocija nove serije HRT-a "Oblak u službi zakona"

Goran Navojec u novoj seriji utjelovljuje istetoviranog Ludvika duge kose, u crnom prsluku. 

- Kao i sve prave humoristične serije ima u njoj i ozbiljnih elemenata. Ima tu problema, poteškoća u obitelji, poteškoća u društvu, poteškoća u policiji i s kriminalom. To je malo i kriminalistička serija, u svakoj epizodi je neki kriminalistički zaplet, što nije čudno budući da je glavni lik policajac. Ali očekujte da ćete se zabaviti uz seriju i da će biti onako kako to Snježana i Goran Tribuson rade, uvijek toplo, šarmantno, zabavno i duhovito - poručio je Navojec. 

Pogledajte kako se zabavljala ekipa 'Naše male klinike', fotke iz 2005. bude stare uspomene
Pogledajte kako se zabavljala ekipa 'Naše male klinike', fotke iz 2005. bude stare uspomene


Scenaristi nove serije su Snježana i Goran Tribuson, a urednica je Jasmina Božinovska Živalj. Premijera nove humoristične serije 'Oblak u službi zakona' je u ponedjeljak, 9. siječnja na Prvom programu HRT-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina