Obavijesti

Viral

Komentari 36

Bijesna turistkinja s Hvara: Navukao me taksist. Platila sam mu, a onda saznala istinu...

Bijesna turistkinja s Hvara: Navukao me taksist. Platila sam mu, a onda saznala istinu...

''Deranje i varanje turista tako bi dogodine mogli uvrstiti u službenu turističku ponudu'', rekla je ogorčena turistkinja

VIDEO

Često se turisti u sezoni žale na cijene taksi prijevoza, osobito kada je riječ o zračnim i trajektnim lukama. Jedna turistkinja je na Hvaru doživjela neugodno iskustvo kada je s Hvara pokušala doći do pristaništa Vira koje se odnedavno ponovno koristi za rasterećenje hvarske luke.

- Danas sam nasamarena od taxi vozača koji mi je za vožnju 3.8km naplatio 34 eura (30 eura vožnja i 4 eura ruksak i manja torba). Vožnja je bila od taxi stajališta do katamarana u luci Vira - priča razočarana turistkinja.

- Ono što sam kasnije doznala naprosto me šokiralo... Naime, do luke Vira postoji BESPLATAN autobus koji je uključen u cijenu karte! Uz to taxi i autobusno stajalište su svega 10 metara udaljenosti i tu vas čeka autobus koji vas besplatno vozi do luke Vira! Naravno da vam taxi vozač to prešuti... Ja sam navedeno tek doznala u katamaranu i naravno da se čovjek osjeća nakon ovog opljačkano i prevareno! Deranje i varanje turista tako bi dogodine mogli uvrstiti u službenu turističku ponudu - pojadala se ona za Morski.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti  djecu u školu. Što vi mislite?'
AMERIKANKA VOLI MINIMALNO ODJEĆE...

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti djecu u školu. Što vi mislite?'

Ova majka pojadala se kako je joj je suprug kazao da je odjeća koju ima na sebi neprikladna za odlazak do škole, pa je odlučila pitati pratitelje za njihovo mišljenje...