Od Bosanskih ćevapa nema ništa bolje. Imamo i mi svoje ćevape, ali nije to to. Postoji nešto u tim bosanskim ćevapima, što nitko drugi ne može napraviti. E, što sad mi se jedu ćevapi! :)
12
121212
16.3.2014.
Odustani
Kad si tako fina i pošteno govoriš, ja te častim najboljim bosanskim ćevapima ako kad dođeš u Sarajevo. Lijep pozdrav.
Dk
Deaktivirani korisnik
16.3.2014.
Odustani
Tea 80@ U pravu si, bosanski cevapi su najbolji, a sarajevaki narocito..Uh, jedu se i meni.
iž
-istina živa-
16.3.2014.
Odustani
nino, još jedne za mene,,,sarajevo mi je u srcu a još nikad nisam bio,,,čim skupim love eto me pa da sjednem na baščaršiju popijem kavu,,pojedem čevape i da os
tvarim svoju želju koju godinama imam u planu,,,,
Prikaži još ↓
StjepanValjak
16.3.2014.
Odustani
Oni dodaju lignje naročito nakon sunićenja
T8
Tea 80
16.3.2014.
Odustani
Nino, dogovoreno :) Lave, uvijek ima mjesta za još jednog. Ćevapi spajaju ljude :)
An
Antena
16.3.2014.
Odustani
Tako je tea, bosanski cevapi su cevapi, sve ostalo su kopije! Nisu ni skupi, a najedes se muski, a ne kad ti dalmos stavi dvije ribice i malo zelenisa na tanju
r, naplati ti 100 kunica a ti gladan za pol sata. Cevapi su zakon, mada volim i pizzu!
Prikaži još ↓
Sonador
17.3.2014.
Odustani
Ma kad dođem u Sarajevo i spuštam se s Vratnika a ono me već kod Kovača zapahnu mirisi s Baščaršije... Pa prođem Sebilj, "promuvam" se malo uličicama, razmijen
im koju s ljudima a onda sjednem i naručim ćevape i nakon toga tufahije i sok od ruže... Ma taj osjećaj... To se nikakvim novcem ne može platiti! :D
Prikaži još ↓
ed
edomedo
17.3.2014.
Odustani
Pravi ćevap se pravi samo od govedine, fazon je sto se na taj nacin radi samo u BiH u nekim gradovima, inace se na primorju npr. dodaje svinjetina i to jednosta
vno ne moze biti to :)
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .