Obavijesti

Sport

Komentari 2

Beterbiev dvojbenom odlukom slavio protiv Bivola! Postao je apsolutni poluteškaški prvak

Beterbiev dvojbenom odlukom slavio protiv Bivola! Postao je apsolutni poluteškaški prvak

Jedan je sudac meč bodovao izjednačenim (114-114), dok su druga dvojica bodovala u korist Beterbieva (116-112, 115-113). Razumno je dati dvije runde 'za dlaku' Beterbievu, ali četiri - teško...

VIDEO

Dugo se čekalo na boksački okršaj između Artura Beterbieva (39, 21-0) i Dmitrija Bivola (33, 23-1) za apsolutnog svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji, a borci su publici u Saudijskoj Arabiji pružili vrhunsku predstavu i odradili svih 12 rundi.

Očekivano, Bivol je pokazao koliko je talentirani boksač, dok je Beterbiev više igrao na čvrstinu i snagu. Iako su mnogi gledatelji pomislili kako je Bivol slavio u ovom meču, suci su odlučili da to nije tako.

Naime, jedan je sudac meč bodovao izjednačenim (114-114), dok su druga dvojica bodovala u korist Beterbieva (116-112, 115-113). Razumno je ako je jedan sudac vidio meč u kojima je 'za dlaku' u dvije runde bio bolji Čečen s kanadskom adresom, no u četiri runde - to je ipak kiks.

Ostat će tako 'repovi' iza ovog okršaja, ali bilo kako bilo, Beterbiev sad nosi sve titule poluteške kategorije - WBA, WBC, WBO, IBF i Ring.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO