Obavijesti

Sport

Komentari 22

BBC opleo po Babiću: 'Fisher se nije niti oznojio protiv Hrvata'

BBC opleo po Babiću: 'Fisher se nije niti oznojio protiv Hrvata'

Poštujem Alena Babića, a mogu reći i da mi je prijatelj. Želite li me pobijedite, morate me strpati u kola hitne pomoći i odvesti u bolnicu. Očekivao sam večeras rat. Spremio sam se za tešku borbu, tvrdi Fisher

VIDEO

Hrvatski boksač Alen Babić (33, 12-2) izgubio je od Britanca Johnnyja Fishera (25, 12-0) u subotnjoj priredbi u olimpijskoj dvorani Copper Box u Londonu. Nadolazeća boksačka zvijezda sve je riješila serijom razornih krošea u 36 sekundi. Babić se tako nije uspio vratiti u boksački vrh za koji mu je ovo trebala biti odskočna daska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

povratak alena babića 00:56

Impresivnu pobjedu Fishera komentirao je i ugledni BBC.

"Fisher, nadimka Romfordski bik, nije se niti oznojio, bacivši Hrvata na pod u prvoj rundi desnim krošeom kojemu je prethodila serija snažnih udaraca", piše BBC.

Babić je ustao nakon nokdauna, ali očigledno je bio još uzdrman i jedva je stajao na nogama. Sudac Mark Bates brojao je do sedam i prekinuo borbu. 

- Ovo je jedan od najposebnijih trenutaka u mojoj karijeri i životu do sada - rekao je oduševljeni Fisher u intervjuu nakon pobjede.

Bio je to najbrži nokaut Fishera u njegovoj karijeri. Od 12 pobjeda, pet ih je završio nokautima u prvoj rundi.

- Poštujem Alena Babića, a mogu reći i da mi je prijatelj. No ja sam iz Romforda. Želite li me pobijediti, morate me strpati u kola hitne pomoći i odvesti u bolnicu. Imam srce ratnika. Očekivao sam večeras rat. Spremio sam se za tešku borbu.

Predstavom svog pulena bio je zadovoljan i njegov promotor Eddie Hearn.

- Ovo nije prevara, gledate u teškaškog talenta svjetske razine, a pričamo o čovjeku koji ima dva amaterska meča - rekao je Hearn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima