Obavijesti

Show

Komentari 10

BB: Nominirano sedmero, Beta 'izbacila' samu sebe

BB: Nominirano sedmero, Beta 'izbacila' samu sebe
8

Tomu, Rinu i Valeriju je nominirao BB, Elizabeta je samu sebe, a stanari su izabrali Luciju, Marka i Ornelu. Nagrada im je umanjena za 100.000 kn

VIDEO

BB je nominirao Tomislava, Rinu i Valeriju, Elizabeta samu sebe, a stanari su odabrali Luciju, Marka i Ornelu. Slijedeći petak ispast će dva stanara. Big Brother je odmah u startu zamolio Tomislava, Rinu i Ornelu da izađu van do izlaznih vrata. Prozvani su jer su najviše u Kući proteklog tjedna raspravljali o nominacijama, što je zabranjeno. Smjestili su se u dvorišnu kaznionicu.
BB je potom stanarima pustio sve razgovore koje su ostali vodili o nominacijama kako bi im pokazao da nisu samo troje "otuđenih" krivi za sankcije. "Otuđeni" su poslani u kaznionicu u kojoj će obavljati i specijalne zadatke. Njih troje su kao primjer ostalima nominirani i oni večeras neće moći nikoga nominirati.
Isto tako oduzeto im je 100.000 kuna od glavne nagrade zbog kršenja pravila o nominacijama. Ona sada iznosi 1,270.000 kuna.
U studiju je s Markom sjedila prva izbačena stanarka Violeta, koja ističe kako je ljudi prepoznaju na ulici, ali da su sve kritike pozitivne. Istaknula je da bi mogla živjeti pod povećalom javnosti. Slavonka misli da je Rina poremetila odnose u Kući svojim spletkarenjem. Marko je potom voditeljsku palicu prepustio Violeti koja je najavila jedan prilog. Tjedni zadatak koji je bio snimanje kratkog filma stanari su uspješno izvršili i povećao im tjedni budžet za 40 posto. Sada imaju 2730 kuna.



NOMINACIJE:
Prvi je ušao Ivan M. Nominirao je Marka jer mu je pretjerana njegova zajeb...sa stanarima i Luciju zato što su ušli u konflikt kad su pisali scenarij i jer nije mogla zapamtiti tekst.

Monika je nominirala Luciju jer igra prljavu igru, te Martine jer ima mišljenje o svakome, a ne želi ga reći pa tako ide protiv sebe.

Marko je izabrao Luciju jer je spletkarošica koja je nagovarala ekipu koga treba nominirati i Ivana M jer je bio redatelj filma. BB nije htio prihvatiti nominaciju za Ivana jer razlog nije bio dobar. Onda je umjesto Ivana nominirao Martine jer igra igru u smislu da ne želi iznositi mišljenja da ne izazove kontroverze.

Ivan L. nominirao je Luciju jer je u tjednom zadatku otežavala posao redatelju što je indirektno moglo utjecati na neizvršenje zadatka. Ornelu je nominirao jer je unosila nemir i inicirala svađe.

Krešo je odabrao Luciju jer se ponašala dvolično, stvarala je klanove i utjecala na neslogu u Kući te Ornelu zato jer je zbog mladenačke rastrešenosti bila neozbiljna na snimanju filma.

Martine je nominirala Marka jer stvara nervozu u Kući i Sašu zato što se previše "igra" s ukućanima.

Elizabeta je na opće iznenađenje nominirala sebe jer je tužna, bahata, bezobrazna, površna, aljkava i lažljiva gadura.

Saša je nominirao Ornelu i Luciju jer previše ogovaraju i time se sve više zamaraju umjesto da se zabavljaju.

Ornela je nominirala Krešu jer je pušač i jer kao takav nije spreman na odricanja zbog drugih i Ivana L. jer se stalno gleda u ogledalo

Lucija je nominirala Marka jer je postao bezobrazan i bahat, a Krešu jer joj je otpočetka neiskren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije