Obavijesti

BauWelt - novi centar za gradnju i dom sada i u Sisku

BauWelt - novi centar za gradnju i dom sada i u Sisku
1

Bauwelt je prodajni centar za gradnju i dom otvoren u sklopu trgovačkog centra Supernova Sisak. Gradonačelnica Ikić Baniček pozdravila je dolazak BauWelta u Sisak

Treća hrvatska trgovina BauWelt otvorena je u Sisku u sklopu trgovačkog centra Supernova. Na velikom otvorenju centra brojnim posjetiteljima su se obratili direktor BauWelta Tomislav Leko, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček te predstavnik trgovačkog centra Supernova. 

Tim je povodom Tomislav Leko izjavio: „BauWelt je na hrvatskom tržištu prisutan od studenog 2014. godine, BauWelt je trgovina s konceptom „uradi sam“, te nudi sve za kuću, dom i vrt. Novost koju predstavljamo i zbog činjenice da smo jedini centar za gradnju i dom smješten unutar trgovačkog centra kako bi postali poželjno mjesto kupnje za cijelu obitelj. Naš je asortiman namijenjen malim i velikim majstorima te vjerujemo da će u ponudi više od 30.000 proizvoda na gotovo 6.000 metara kvadratnih svatko pronaći nešto za sebe kako bi izgradio dom po svom.“  

Gradonačelnica Ikić Baniček pozdravila je dolazak BauWelta u Sisak te istaknula kako je vrijedna svaka poduzetnička inicijativa koja sa sobom nosi nova zapošljavanja i nove projekte. 

Svečano otvorenje centra imalo je i humanitarni karakter te je Tomislav Leko u ime BauWelta uručio donaciju od 15.000 kuna, Udruzi Novi svijet iz Siska.

BauWelt – dom po mom 

BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu centara s konceptom „uradi sam“. Prva je trgovina još prošle godine otvorena u Slavonskom Brodu, a centar u Varaždinu drugi je u nizu centara koje BauWelt planira otvoriti u hrvatskim gradovima, prije svega već sutra u Sisku, što će biti zaokruženo novim valom zapošljavanja. U trgovini BauWelt Varaždin raditi će 30 zaposlenika. Bauwelt u Hrvatskoj zapošljava ukupno 100 zaposlenika.

Ono po čemu se BauWelt razlikuje od ostalih sličnih centara jest činjenica da se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te tako osigurava mjesto za kupnju za sve članove obitelji štedeći time vrijeme kupovine. Jednaki koncept BauWelt će slijediti i u svim ostalim centrima u Hrvatskoj gdje je također, kao i u Sisku i Slavonskom Brodu, odabrao trgovački centar Supernovu kao partnera.

Asortiman proizvoda je raznolik  - na prodajnoj površini od 6.000 kvadratnih metara u ponudi je preko 30.000 artikala za gradnju, dom i vrt.  Osnovnu ponudu čini  građevinski materijal, rasvjeta, keramika i oprema za kupaonice, aparati i alati za kuću i vrt, vrtne garniture te veliki i privlačni asortiman proizvoda za kućnu dekoraciju s povoljnim cijenama. Posebna se pažnja daje upravo konceptu uradi sam“ osiguravajući kroz asortiman opremu i alate pomoću kojih krajnji kupci mogu s lakoćom obaviti sve poslove u vlastitom domu i vrtu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO