Obavijesti

Sport

Komentari 36

Baturina ostaje igrač Dinama! 'Bilo je izuzetno dobrih ponuda, ali želimo konkurirati u Europi'

Baturina ostaje igrač Dinama! 'Bilo je izuzetno dobrih ponuda, ali želimo konkurirati u Europi'
3

Dinamo je poručio: Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na europskoj sceni

VIDEO

Dinamo je u petak održao devetu sjednicu izvršnog odbora, a predsjednik uprave Zvonimir Manenica koji je otkrio kakvo je financijsko stanje na Maksimirskoj 128 nakon nedavnog plasmana u Ligu prvaka. A stanje je - vrlo dobro!

Hrvatski prvak je inkasirao više od 20 milijuna eura plasmanon u najelitnije klupsko natjecanje, zbog čega je, na kraju prijelaznog roka, Martin Baturina (21) još uvijek igrač 'modrih'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo saznao osam protivnika u Ligi prvaka. Protiv Bayerna i Arsenala vani, Milan u Zagrebu 00:58

Velimir Zajec ističe kako je za Dinamo najbolja moguća odluka zadržati Baturinu na Maksimiru.

- Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu. Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni. U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku - kazao je Zajec. 

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka

Marić doveo pojačanja i smanjio trošak na plaće

Sportski direktor Marko Marić podnij je izvještaj dosadašnjeg tijeka ljetnog prijelaznog roka, a zaključak je kako su u Dinamo dovedeni kvalitetni igrači, a kako je ispunjen cilj i smanjen trošak na plaće igrača. Ipak, Marić priznaje kako po tom pitanju ima dodatnog prostora za napredak.

Marketing može napredovati

- Svoj plan rada predstavio je i novi član Uprave za prodaju i marketing Hrvoje Puhalo, te naglasio kako postoji veliki prostor za napredak kluba i da vjeruje da će se već u kratkoročnom razdoblju vidjeti neki segmenti toga.

- Predsjednik Odbora za stadion i član Izvršnog odbora Ivan Nauković predstavio je novosti po pitanju stadiona Maksimir i Kranjčevićevoj. Naglašeno je kako GNK Dinamo aktivno sudjeluje u razgovorima s Gradskom upravom Grada Zagreba i Vladom Republike Hrvatske i da će detalji biti na vrijeme prezentirani po postizanju konačnog dogovora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti