Ubacite krtić sira u Colu da vidimo za koliko će ga "očerupati"...
Pancho
02.1.2016.
Odustani
Prije 30-ak godina mi imali pokus u školi sa komadićem friškog mesa i Coca colom... Katastrofa !!!
Dk
Deaktivirani korisnik
02.1.2016.
Odustani
Zato sto je coli ph vrijednost malo iznad 2, dakle kisela je, istu stvar napravi i sa necim kiselim i zdravim tipa limun, i dodaj mu secera i eto problema.
Dk
Deaktivirani korisnik
02.1.2016.
Odustani
Pa naravno da ce se raspast i sir i meso ostavite sir i meso van frizidera sta ce mu se dogodit nase tijelo je drukcije meso u nama se nece raspasti isto zato j
er je nasa kiselina jaca od gaziranih pica tako da ne govorite gluposti vise ko i npr gledo video di se stave bijeli zubi i drze 7 dana u koli i naravno posmeđe pa di je tu pamet ko drzi pola litre kole u ustima 7 dana
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
02.1.2016.
Odustani
Današnja hrana puna emulgatora je za k****. Ne može "svježe" mlijeko trajat po tjedan dana, a da nije puno kemije.
Pancho
02.1.2016.
Odustani
crnidemon ostavi meso preko noći u coli pa vidi u jutro kako će izgledati...kaj pričaš gluposti
Dk
Deaktivirani korisnik
02.1.2016.
Odustani
To je marinada sa colom.
Dk
Deaktivirani korisnik
02.1.2016.
Odustani
Pancho procitaj ponovo reko sam da ce se raspast al zato sta kroz njega ne tece krv i meso je ''mrtvo'' nema obrambeni mehanizam i nema zelucanu kiselinu koja j
e jaca od gaziranih pica.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .