Obavijesti

Show

Komentari 31

Baš je briga: Selma Blair dojila sina ispred trgovačkog centra

Baš je briga: Selma Blair dojila sina ispred trgovačkog centra
3

Nije me briga vrijeđam li ikoga, znam da moje dijete želi jesti, glumica je već u svibnju ove godine u jednom intervjuu rekla što misli o dojenju u javnosti

VIDEO

Slavnu glumicu fotografi su snimili u četvrtak dok je dvogodišnjeg sina Arthura dojila ispred jednog od najvećih trgovačkih centara u Los Angelesu.  Selma Blair (41), koja po tom pitanu nije uopće sramežljiva, već je jednom prilikom izjavila da je nije briga tko je gleda u takvim situacijama. 

- Plače jedino kad je gladan - rekla je za People glumica, te dodala da svi imaju bradavice. 

- Nije me briga vrijeđam li ikoga, znam da moje dijete želi jesti - izjavila je Selma te tom prilikom izjavila da obožava majčinstvo te da je svojim sinom opsjednuta. 

- Nikad ga ne želim ostaviti, iako znam da je bitno da se dijete treba znati pobrinuti i samo za sebe pa se trudim ne razmaziti ga, ali to mi jako teško ide. Jako ga volim i toliko mi je sladak - zaključila je glumica koja je sina dobila s bivšim dečkom Jasonom Bleickom. 

Slavne mame svoju djecu rijetko doje u javnosti. Posljednja koja je to učinila, a da su je fotografi snimila je Kourtney Kardashian (34) koja je kćer Penelope hranila pored bazena. Paparazzi koji je prate nisu joj nimalo zasmetali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO