Obavijesti

Sport

Komentari 4

Barcelona s jednom rukom na pokalu: Pobjegla Realu na +15!

Barcelona s jednom rukom na pokalu: Pobjegla Realu na +15!

Prijeko potrebnu pobjedu ostvarila je Sevilla koja je slavila sa 2-0 na gostovanju u Cadizu. Argentinac Lucas Ocampos je u 51. minuti doveo Sevillu u vodstvo, a konačnih 2-0 postavio je Marokanac Youssef En Nesyri

VIDEO

Uvjerljivom pobjedom 4-0 na gostovanju kod Elchea, nogometaši Barcelone učvrstili su se na vodećoj poziciji ljestvice španjolskog prvenstva i povećali svoju prednost u odnosu na drugoplasirani Real Madrid na 15 bodova. 

Robert Lewandowski se u 20. minuti snašao u kaznenom prostoru onako kako on to zna i provukao loptu u mrežu između nekolicine domaćih igrača i pokraj vratara Badije.

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

Barca sve bliže naslovu 

Katalonci su u drugom poluvremenu napunili mrežu uvjerljivo zadnje momčadi na ljestvici. U 56. minuti je Ansu Fati pogodio za 2-0. Svoj drugi, a Barcelonin treći pogodak Robert Lewandowski je postigao u 66. minuti, a u 70. minuti je za 4-0 strijelac bio Ferran Torres.

Barcelona je došla do 71 boda i pobjegla Real Madridu (56) na 15 bodova prednosti. Madriđani će u nedjelju u 27. kolu ugostiti Valladolid.

Prijeko potrebnu pobjedu ostvarila je Sevilla koja je slavila sa 2-0 na gostovanju u Cadizu. Argentinac Lucas Ocampos je u 51. minuti doveo Sevillu u vodstvo, a konačnih 2-0 postavio je Marokanac Youssef En Nesyri u 74. minuti.

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid

Ivan Rakitić je počeo utakmicu, a igrao je za Sevillu do 70. minute.

Ovom pobjedom je Sevilla došla do 31 boda i zasjela na 13. mjesto preskočivši Getafe koji je u subotu osvojio bod odigravši 0-0 na gostovanju u Bilbau. Cadiz je sa 28 bodova na 16. poziciji, samo dva boda iznad zone ispadanja.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Nogometaši Girone su kao domaćini svladali Espanyol sa 2-1 (0-0). Arnau Martinez je doveo Gironu u vodstvo u 53. minuti. Danski reprezentativac Martin Braithwaite je izjednačio u 74. minuti. Devetu pobjedu u sezoni Gironi je donio Urugvajac Christian Stuani u 88. minuti iz kaznenog udarca.

Girona je sa 34 boda privremeno skočila na 10. mjesto, dok je Espanyol sa 27 bodova na 17. poziciji i samo jedan bod iznad zone ispadanja. Vodeća Barcelona ima 68 bodova, čak 12 više od drugoplasiranog Real Madrida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!