Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Bakalar pripremite na Badnjak: Riba kraljevskog okusa bila je jelo siromaha, ali i bogatih

Bakalar pripremite na Badnjak: Riba kraljevskog okusa bila je jelo siromaha, ali i bogatih

Vlasnici obiteljskog obrta Baccala della mamma i chef Stiven Vunić iz konobe Zijavica otkrili su nam zanimljive varijacije delicija od bakalara. Riječ je o vrhunskoj ribi koja ima i zanimljivu povijest

Svi imaju određeni raspored kojeg se drže u vrijeme blagdana, a posebno na Badnjak. Uz slatkaste mirise pripremanja kolača koji se šire kuhinjom, kod mnogih se u jednom loncu obavezno krčka bakalar, koji se namakao barem tri dana. Tradicija je to koja se ne mijenja godinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1