Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bad Blue Boysi poslali poruku Dinamu uoči otvaranja sezone

Bad Blue Boysi poslali poruku Dinamu uoči otvaranja sezone

Dinamo večeras u 21 sat igra 1. kolo SuperSport HNL-a protiv Istre. Navijači Dinama, u znak podrške, ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona postavili su veliki transparent.

VIDEO

Bad Blue Boysi postavili su veliki transparent ispred maksimirskog stadiona kao znak podrške. Dinamo večeras u 21 sat protiv Istre otvara novu sezonu HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića pripreme je odradila uspješno, a na Maksimir je stiglo i nekoliko pojačanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zafrkancija na treningu Dinama 00:41

Uoči večerašnje utakmice, Boysi su ispod zapadne tribine maksirmiskog stadiona ostavili transparent s natpisom 'Hoćemo titulu i ove godine'. Najvjerniji navijači Dinama oglasili su se i priopćenjem.

- Bliži se početak nove sezone u kojoj Dinamo kreće u obranu dvostruke krune i borbu za plasman u Ligu prvaka! Želimo nastaviti tamo gdje smo stali prošle sezone koja je imala spektakularan završetak, a to podrazumijeva pun sjever u petak navečer kada na Maksimiru gostuje Istra - napisali su navijači. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BAD BLUE BOYS (@ultras_badblueboys)

- Očekujemo da tribina nastavi svoj rast i prenese energiju i dobru atmosferu u novu sezonu koja će biti prepuna izazova kako za naš klub tako i za nas. S pravom se može reći kako je ovo prva sezona nakon dugo vremena u koju ulazimo bez ozbiljnijih opterećenja van čiste navijačke priče, s fokusom na ono što slijedi na tribini i naravno - na terenu! - dodali su Boysi. 

BBB-i su naglasili da je iznimno bitno da Dinamo u novu sezonu uđe sa stilom u pobjedničkom ritmu. Klub s Maksimira uskoro očekuje doigravanje za ulazak u Ligu prvaka što navijače veseli. 

Zagreb: Transparent Bad Blue Boysa ispred ulaza na zapadnu tribinu

- Sjever brani svoju krunu! - zaključili su Bad Blue Boysi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!