Obavijesti

Show

Komentari 6

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić odabrali retro izdanja za veliki dan: 'Nisam smio kupiti odijelo'

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić odabrali retro izdanja za veliki dan: 'Nisam smio kupiti odijelo'
13

Par se vjenčao u subotu u Završju. Elizabeta, koja je već poznata po svojem autentičnom stilu, odabrala je retro vjenčanicu, a Baby Lasagna je odjenuo prugasto odijelo

Pjevač Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, i njegova djevojka Elizabeta Ružić vjenčali su se u subotu u srednjovjekovnoj crkvici u Završju u Istri. Par je vjenčao vlč. Benjamin Petrović iz Savudrije, svećenik iz Markove župe. Marku je vjenčani kum bio njegov brat Martin, dok je Elizabeti kuma bila njezina najbolja prijateljica, javio je Istarski.hr.

Lasagnu i Elizabetu Ružić spojile su društvene mreže, a sad su se vjenčali: 'Prošlo je savršeno...'
Lasagnu i Elizabetu Ružić spojile su društvene mreže, a sad su se vjenčali: 'Prošlo je savršeno...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić odabrali retro izdanja za veliki dan: 'Nisam smio kupiti odijelo' 00:56

Na vjenčanje je bilo pozvano oko 50 uzvanika, koji nisu smjeli fotografirati važan dan za mladence. Ipak, fotografije su na kraju isplivale u javnost, pa su tako Lasagnini obožavatelji mogli vidjeti dio atmosfere.

Vjenčali se Baby Lasagna i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta

Lasagna reciklirao odijelo?

Elizabeta, koja je već poznata po svojem autentičnom stilu, odabrala je retro vjenčanicu s korzetom, volanima i čipkom. Kosu je oblikovala u valove, a cijelu kombinaciju upotpunila je crnom ogrlicom. Baby Lasagna je odjenuo prugasto odijelo, u kojem se, čini se, pojavio u videospotu za posljednju pjesmu 'Biggie Boom Boom', i klasičnu bijelu košulju. Sve je začinio čizmama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baby Lasagna i njegova Elizabeta u kolovozu su pripremali vjenčanje. Marko je tad otkrio kako su tekle pripreme za ovaj poseban dan.

- Uff da budem iskren, malo sam izdvojen od priprema za vjenčanje. Obavim što mi se kaže da moram, ali su.. teku, idu. Malo će biti panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Ali imamo pomoći od obitelji, prijatelja tako da idu dobro, ja mislim - ispričao je u razgovoru za IN Magazin.

FOTO Oženio se Baby Lasagna!
FOTO Oženio se Baby Lasagna!

Sašio odijelo

Dotaknuo se i odijela.

- Nije još spremno, nisam smio kupiti normalno odijelo nego neko posebno, pa sam morao ići šiti. Tako da se sad šije - rekao je.

Vjenčali se Baby Lasagna i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta

Ružić se bavi videoprodukcijom i art fotografijom. Upravo je ona osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', pjesmu s kojom nas je Baby Lasagna predstavljao na Euroviziji u švedskom gradu Malomu i osvojio drugo mjesto. 

- Marko i ja se znamo više od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: 'Vidi, koji zgodan lik.' Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća - ispričala je jednom prilikom, a Marko se osvrnuo na njihov prvi ljubavni susret.

Završje: Projekt moja.hr

- Elizabeta je rekla da je došla kući i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku: 'Kad ćemo opet' i tada je bila sretna' - rekao je Umažanin.

- Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikada i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Frendica se već bila naživcirala misleći kako sam to uspjela zeznuti - nadovezala se Elizabeta kroz smijeh. 

Lasagna otpjevao pjesmu Nede Ukraden, poslušajte kako zvuči
Lasagna otpjevao pjesmu Nede Ukraden, poslušajte kako zvuči

Otkrili su i kakvi će biti kao roditelji.

- Ja sam definitivno mama. Ja ću biti topla majka našoj djeci. I stroga isto. Emotivna mama. Elizabeta će biti hladni otac - zaključio je Marko. 

Završje: Projekt moja.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6