Obavijesti

Sport

Komentari 7

Babić - Fisher: Kad i gdje je novi meč Hrvata, gdje gledati uživo?

Babić - Fisher: Kad i gdje je novi meč Hrvata, gdje gledati uživo?

Hrvatski boksač nastupit će u glavnoj borbi večeri u prvoj priredbi takve vrste u Copper Boxu, dvorani u kojoj su hrvatski rukometaši nanizali svih pet pobjeda na Olimpijskim igrama u Londonu

VIDEO

Alen Babić (33) vraća se u ring svega tri mjeseca nakon povratničke pobjede protiv Stevea Robinsona tehničkim nokautom u šestoj rundi. Čeka ga šesti meč u Londonu i 11. u Engleskoj u 14. profesionalnoj borbi. S druge je strane britanski nokauter Johnny Fisher (25), neporažen u dosadašnjih 11 mečeva, od čega je deset završio prekidom. Babić je jedini poraz pretrpio u travnju prošle godine od Poljaka Lukasza Rozanskog.

POGLEDAJTE VIDEO: Babić nakon jedinog poraza u karijeri

Pokretanje videa...

Babić 00:56

- Ja sam nokautirao ljude prije 13 godina, a njemu je bilo koliko, možda deset. Puno je tu pritiska i živaca, znam da će sve ovo biti užasno za njega. Ja dolazim u ovaj meč kao autsajder u svojim mislima, ali mislim kako me nikada nije čekao lakši meč. Nije me briga o tijeku borbe i tehnikalijama. Slušajte, stari Savage se vratio i samo želim kaos. Velike su šanse da meč završi u prvoj sekundi ili u prvoj rundi. Ne kažem da ću sto posto pobijediti, ali izložit ću se maksimalnoj opasnosti kao što to inače radim. Neću se oslanjati na tehniku, odradit ću to na stari Savageov način. Bit će to totalni pokolj koji ne želite propustiti - rekao je Babić, dok je njegov ipak pokazao više respekta:

- Očekujem jako, jako teških i iscrpnih deset rundi. Jednom kad se pomirite s tim da će to biti najbolnije, najstrašnije iskustvo u vašem životu, to vas malo oslobodi. Znate da će biti grozno tako da trenirate koliko god možete. To je uzbudljivije od ičega. Nakon svih tih priprema, jednostavno želite ljudima pružiti šou. Sve će biti u tome da mu priđem na školovan način. Plan mi je razvaliti ga. Nisam želio biti poznat kao udarač, mislim da to jednostavno prirodno jesam. Babić je ponosan čovjek, on ne dolazi leći. Dolazi oduzeti mi sve ono za što smo radili, tako da mislim da imam puno toga izgubiti.

Kad i gdje je meč Babić - Fisher?

Hrvatski teškaš bori se ovu subotu, 6. srpnja u dvorani Copper Box, trećoj najvećoj u Londonu kapaciteta 6000 sjedećih mjesta. U toj dvorani igrala se grupna faza rukometnog olimpijskog turnira 2012., Hrvatska je tu u skupini ostvarila čistih pet pobjeda na putu do brončane medalje kasnije osvojene u košarkaškoj areni.

Kad je početak meča?

Babić i Fisher naslovna su borba Matchroomove priredbe koja počinje u 20 sati, a u ring bi, prema službenim informacijama, trebali ući četiri minute prije ponoći.

Koji je fight card?

  • Alen Babić - Johnny Fisher, teška
  • Reece Bellotti - Levi Giles, perolaka
  • Leli Buttigieg - Jiri Hauke, laka srednja
  • John Hedges - Lewis Oakford, kruzer
  • Maiseyrose Courtney - Jasmina Zapotoczna, muha
  • Giorgio Visioli - Tampela Maharusi, super perolaka
  • Jimmy Sains - Damien Lacoudray, srednja
  • Lewie Pochetty - Amine Boucetta, teška

Što kažu kladionice?

Babić je teški autsajder po britanskim kladionicama. Koeficijent na njegovu pobjedu je između 5,5 i 7, dok je na Fishera 1,15. U postocima 85-15 za Britanca.

Gdje gledati prijenos Babić - Fisher?

Priredba je na streaming platformi DAZN i stoji 14,99 eura za mjesečnu pretplatu, 9,99 eura mjesečno ako se obvežete na godinu dana ili 99,99 eura odjednom za godišnju pretplatu. Za postojeće korisnike nema dodatne naplate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: 'Modri' se namučili za pobjedu, prvi gol Kolumbijca za važna tri boda
POBJEDA 'MODRIH'

Varaždin - Dinamo 0-1: 'Modri' se namučili za pobjedu, prvi gol Kolumbijca za važna tri boda

Jedini gol na utakmici pred 7313 gledatelja u Varaždinu zabio je Juan Cordoba u 35. minuti utakmice. Asistirao mu je Martin Baturina, koji se lijepo izborio za prostor, a Kolumbijac je pospremio glavom za prvijenac

Gattuso uoči Šibenika izbacio Pukštasa iz momčadi! Evo zašto
NOVI POTEZ TALIJANA

Gattuso uoči Šibenika izbacio Pukštasa iz momčadi! Evo zašto

Trener Splićana jednokratno je odlučio kazniti Pukštasa, kao što je to učinio ranije sa Sahitijem, Perišićem, Diallom, Dajakuom... Mladog Amerikanca nema u zapisniku protiv Šibenika