Obavijesti

Show

Komentari 48

Antonia Dora Pleško oduševila Ninu Badrić: Ovo je magično

Antonia Dora Pleško oduševila Ninu Badrić: Ovo je magično
3

Wow! Ovo je predivno. Hvala ti draga Antonia Dora Pleško na ovoj izvedbi, magična je. Želim ti svu sreću u nastavku X Factora, you rock, napisala je Nina

VIDEO

Izvedbom pjesme 'Nebo' Antonia Dora Pleško oduševila je žiri 'X Factora', ali i samu Ninu Badrić koja ju je pohvalila na službenom profilu na Facebooku. 

- Wow! Ovo je predivno. Hvala ti draga Antonia Dora Pleško na ovoj izvedbi, magična je. Želim ti svu sreću u nastavku X Factor Adria, you rock - napisala je Nina koja se s Antoniom upoznala u 'Supertalentu' gdje je osvojila četvrto mjesto, a Nina je tada bila u žiriju. 

- Samo 16 godina i takav glas - komentirao je Željko Joksimović njezin nastup, a Tonči Huljić joj je savjetovao da pripazi da ne bude kopija. Aleksandra Kovač misli da uzima od najboljih i gradi sama svoj stil. 

Nakon nastupa u 'Supertalentu' Antonia je otišla u Hollywood i snimila nekoliko pjesama, a sudjelovala je u mjuzikl seriji 'Rhythm Village - Discovery Through Music for Kids'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije