Obavijesti

Sport

Komentari 51

Ante Rebić: Više nisam igrač Bešiktaša. Tužan sam i sram me

Ante Rebić: Više nisam igrač Bešiktaša. Tužan sam i sram me
1

Rebić se o odlasku iz Bešiktaša oglasio na svom Instragram profilu. Ugovor u bivšem klubu vrijedio mu je još godinu dana, a od turskog kluba tražio je isplatu svih plaća do njegova kraja

VIDEO

Ante Rebić (30) više nije igrač Bešiktaša. Bivši hrvatski reprezentativac o odlasku iz turskog kluba oglasio se na svom Instagram profilu. Podsjetimo, Rebić je u Bešiktaš stigao iz Milana kao slobodan igrač, no u ekipi Bešiktaša ipak se nije uspio nametnuti. S njim je otpušten i bivši igrač Dinama, bosanskohercegovački nogometaš Ajdin Hasić.

"Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu. Nisam ljut. Samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima", napisao je Rebić.

"Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas nisam igrač Bešiktaša. Hvala svima na podršci. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Najveći Bešiktaš", dodao je Rebić. 

Inače, Rebiću je ugovor s turskim klubom vrijedio još godinu dana, a zarađivao je oko četiri milijuna godišnje. Ipak, Rebić nije bio planu treneru Bešiktaša jer ga se bivši klub htio silno riješiti. Rebić je od Bešiktaša tražio i isplatu svih plaća do kraja ugovora, no turski klub na to nije pristao. Bivši hrvatski reprezentativac prošle je sezone za Bešiktaš odigrao tek sedam utakmica, od kojih je posljednja bila u veljači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!