Obavijesti

Sport

Komentari 41

ANKETA Tko bi sve trebao otići iz Hajduka? Gattuso, Bilić, NO, Naš Hajduk, Livaja i Lovre Kalinić...?

ANKETA Tko bi sve trebao otići iz Hajduka? Gattuso, Bilić, NO, Naš Hajduk, Livaja i Lovre Kalinić...?

Nikola Kalinić je zasad jedini otišao iz kluba, no to bi se moglo nastaviti u sljedećim danima. A mi vas pitamo: Tko bi još trebao napustiti Poljud za dobrobit kluba?

VIDEO

Najteže je biti navijač Hajduka. Ako nas ne uništi netko, onda ćemo mi sami sebe, jedan je komentar s internetskih prostranstava koji najbolje opisuje ono što se događa u Hajduku proteklih dana.

Pokretanje videa...

Tko će naslijediti Kalinića u Hajduku: Očekuje se stranac, on nema pravo mijenjati trenera?! 00:59

Splitski klub proživljava jednu od najvećih kriza posljednjih godina. Ispadanje od Ružomberoka, odlazak Ivana Perišića, manjak pojačanja za borbu s Dinamom, a sve je kulminiralo smjenom Nikole Kalinića koji je odlučio ući u sukob s čelnicima. Istresao je u javnost sav prljavi veš iz kluba i otkrio brojne stvari koje ne funkcioniraju. Da nema novca za plaće, da predsjednik NO-a Aljoša Pavelin vodi klub, kao i da su Livaja i Lovre Kalinić, prema riječima predsjednika Ivana Bilića, najveći problem u svlačionici.

Split: Nikola Kalinić je novi sportski direktor HNK Hajduk

Uzdrmalo je to do temelja već natrule hajdučke stupove koji su na klocnama posljednjih mjeseci, još otkako su prošle sezone ostali bez naslova prvaka. A najnovija događanja pokazuju da je pred klubom još teža budućnost. Gennaro Gattuso i igrači teško su mogli ostati imuni na ono sve što je izrekao Nikola Kalinić, a derbi protiv Dinama koji se igra u petak je pao u drugi plan. Zakulisne igrice i sukobi zasjenili su sve pa je Hajduk, osim nogometnog kluba, postao i tvornica sapunica. Svatko svakoga optužuje za lošu situaciju.

Tko je kriv za sve ovo što se događa u Hajduku?

Za predsjednika Ivana Bilića je to Nikola Kalinić koji je, kako on kaže, prešao granice profesionalnog i ljudskog ponašanja. Bivši sportski direktor, pak, tvrdi da treba mijenjati model upravljanja jer ne smije se dogoditi da Nadzorni odbor odlučuje o svim odlukama. To je pak pod nadležnošću Našeg Hajduka. Kaže kako su mu blokirali već dogovorene transfere pa nije uspio dovesti pojačanja koja je Gattuso tražio, a uz to, izjavio je i da je predsjednik NO-a Aljoša Pavelin taj koji vodi klub iz sjene, a da je Bilić samo pijun.

Split: Predstavljanje novog predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Bilića

Veliki problem Hajduka su i skupi stranci koji ničime nisu doprinijeli. Yassine Benrahou i Leon Dajaku htjeli su otići, ali kada su shvatili da ih nitko ne želi, zaprijetili su tužbom ako ih Hajduk ne vrati u prvu momčad. Prema riječima Nikole Kalinića, predsjednik Bilić prstom je pokazao i na Lovru Kalinića i najboljeg igrača Marka Livaju i označio ih najvećim problemima u svlačionici.

Split: Slavlje igrača Hajduka nakon pobjede protiv Dinama

Gennaro Gattuso došao je na početku sezone za trenera kao možda i najveće ime u povijesti HNL-a. Uspio je uvesti disciplinu, ali zapeo je odmah na prvom ispitu. Ispao je iz Europe od Ružomberoka pa se vadio kako ionako nema dovoljno igrača za igrati dvaput tjedno. U prvenstvu koliko-toliko drži korak za Dinamom, no igra ne ulijeva razlog za optimizam.

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn

Nikola Kalinić je zasad jedini koji je otišao iz kluba, no to bi se moglo nastaviti u sljedećim danima. A mi vas pitamo: Tko bi još trebao napustiti Poljud za dobrobit kluba?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti