Obavijesti

Sport

Komentari 114

ANKETA Koga biste htjeli da Dinamo izvuče u Ligi prvaka?

ANKETA Koga biste htjeli da Dinamo izvuče u Ligi prvaka?

Liga prvaka kakvu smo poznavali otišla je u povijest. Od ove sezone nastupat će 36 klubova koji će se natjecati u ligaškom sistemu. Protiv koga će Dinamo igrati, doznat ćemo na ždrijebu koji počinje u 18 sati

VIDEO

Die Meister, Die Besten. Les grandes équipes, The champions, stihovi su legendarne pjesme koju će igrači Dinama osam puta slušati ove sezone, a u četiri navrata orit će se na Maksimiru. Za neke najljepša nogometna himna.

Pokretanje videa...

Dinamo slavi ulazak u Ligu prvaka 00:57

Liga prvaka opet će se igrati u Hrvatskoj! Dinamo se plasirao u najelitnije europsko natjecanje nakon što je s ukupnih 5-0 deklasirao Qarabag. Nakon uvjerljivih 3-0 na Maksimiru, 'modri' su slavili i u Bakuu s 2-0. Napunili su blagajnu s 35 milijuna eura i osigurali utakmice protiv najjačih europskih klubova na Maksimiru. A sada su preostale slatke brige, na koga će hrvatski prvak?

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVLJE DINAMA U SVLAČIONICI

Baku: Marko Pjaca doveo Dinamo u vodstvo 0:1 protiv Qarabaga

Liga prvaka kakvu smo poznavali otišla je u povijest. Od ove sezone nastupat će 36 klubova koji će se natjecati u ligaškom sistemu. Iz svake od četiri jakosne skupine klub će dobiti po dva suparnika te s jednim igrati kod kuće, s jednim u gostima. Na koga će 'modri', doznat ćemo večeras od 18 sati kada je na rasporedu ždrijeb u Nyonu.

A nas zanima koga biste vi izabrali za Dinamo u Ligi prvaka i koji bi bio idealni ždrijeb? Nudimo vam priliku da se igrate. Možete izabrati po dva kluba iz svakog šešira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 114

VIDEO

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije