Obavijesti

Sport

Komentari 13

ANKETA Jeste li zadovoljni brojem osvojenih odličja nakon prvog tjedna Olimpijskih igara?

ANKETA Jeste li zadovoljni brojem osvojenih odličja nakon prvog tjedna Olimpijskih igara?

Barbara Matić i braća Sinković osvojili su zlato, Donna Vekić srebro, a Miran Maričić broncu u prvom tjednu Igara u Parizu. Očekuje se još kvalitetnih nastupa naših sportaša i nadamo se da će biti još odličja

VIDEO

Nakon prvog tjedna Olimpijskih igara (ceremonijom otvorene u petak, natjecanja počela u subotu, neka i ranije), Hrvatska ima četiri medalje (2 zlata, po srebro i broncu) i na 16. je mjestu na ljestvici uspješnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Vekić nakon srebra: 'Malo sam razočarana, ali ponosna. Cilj mi je bila medalja' 00:42

Zlatne su medalje osvojili Barbara Matić u judu i braća Sinković u veslanju. Srebro je osvojila Donna Vekić u pojedinačnoj konkurenciji u tenisu, a broncu Miran Maričić u streljaštvu. Neki naši sportaši bili su vrlo blizu medalje, primjerice Katarina Krišto završila je četvrta u judu u svojoj kategoriji, a Petar Gorša na šestom mjestu u disciplini zračna puška 10 metara. 

 
Rowing - Men's Pair Victory Ceremony Judo - Women -70 kg Final

Dakako, Igre još nisu ni blizu kraju, a od nekih naših sportaša još se očekuju dobri rezultati. Tin Srbić i Aurel Benović nastupit će u finalu u gimnastici u nedjelju i ponedjeljak, kad je na rasporedu i finale ženskog diska u kojem nastupa Sandra Elkašević (ex Perković). Vaterpolisti su u četvrtfinalu, a rukometaši se tamo mogu plasirati ako pobijede Španjolsku. Sport u kojem Hrvatska ima mnoštvo odličja jest taekwondo, koje počinje u srijedu 7. kolovoza. 

Pariz: Donna Vekić osvojila Olimpijsko srebro Shooting - 10m Air Rifle Men's Victory Ceremony

Na borilišta će i stolnotenisači, Sara Kolak, jedriličari još plove itd. Da se nekoga ne izostavi, najpoštenije je jednostavno reći da Igre nisu ni blizu gotove. Hrvatska je na četiri osvojene medalje nakon tjedan dana, a nadajmo se da će ih biti još. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!