Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Car.Mrgud
Kaj je tu čudno? Jedanput sam čak probao pizzu sa paradajzom šunkom, sirom, gljivama i špekom...i još mi je gore natovario ljutih feferona.
Šu
To je nešto kao Slavonska, odlična
Duncan
Pizza sa narezanimsvjezim komadima rajcica je odlicna
Car.Mrgud
Za ovu koju sam naveo se za.....am, naravno...to je najcesca a i meni najbolja pizza...sve ostalo su varijacije, a najvaznije je dobro tijesto. I dobar sir te p Prikaži još ↓
Duncan
najbitnije je tijesto i temperatura pecenja , sto veca i sto krace peci........dizano tijesto kad se previse pece tvrdo je ko kamen.............zasto pizzerije Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .