Obavijesti

Show

Komentari 1

Anđelka Prpić izvela je supruga Marka na premijeru filma Bauk

Anđelka Prpić izvela je supruga Marka na premijeru filma Bauk
7

Glumica i njezin suprug su prošle godine bila glavna vijest u svijetu šoubiza. Marko je bio blizak prijatelj Anđelkina bivšeg partnera Darija, koji mu je trebao biti i kum na vjenčanju

VIDEO

Glumica Anđelka Prpić (39) je utorak navečer iskoristila za beogradsku premijeru filma 'Bauk', u kojem glumi njezin sin Jakša. Stigla je sa suprugom Markom Žugićem, u čijem se društvu čitavo vrijeme smiješila.

Anđelka podijelila prvu kćerinu fotku: 'Momenti za uspomene'
Anđelka podijelila prvu kćerinu fotku: 'Momenti za uspomene'
Beograd: Premijera filma "Bauk"

Par se prije godinu dana tajno vjenčao u prisustvu najbližih.

- Anđelka nije željela raditi veliku svadbu, htjela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato se opredijelila da sve to učini u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala - rekao je tad izvor za Kurir.

Kakva gesta! Muž Anđelke Prpić izašao na pozornicu i poljubio je pred svima: Donio joj i poklon
Kakva gesta! Muž Anđelke Prpić izašao na pozornicu i poljubio je pred svima: Donio joj i poklon

Nekoliko mjeseci prije vjenčanja Anđelka je rodila kćer, kojoj su dali ime Čarna, po ulozi u seriji 'Žene s Dedinja', koja je proslavila Anđelku.

Glumica i njezin partner su prošle godine bila glavna vijest u svijetu šoubiza. Marko je bio blizak prijatelj Anđelkina bivšeg supruga Darija, koji mu je trebao biti i kum na vjenčanju. Marko je navodno zbog fatalne glumice ostavio djevojku nakon jedanaest godina veze, a da stvar bude zanimljivija, navodno je slavlje trebalo biti u Darijevu restoranu.

- Marko je 2019. želio napraviti svatove u Darijevom restoranu u centru grada. Žugić je zamolio Prpića da mu bude kum jer su prijatelji još iz srednjoškolskih dana. Dario mu je objeručke prihvatio kumstvo. Taman kad su se sve dogovorili, Prpićev restoran zatvorila je protupožarna inspekcija pa su morali otkazati proslavu - izjavio je tad izvor za Kurir.

Srpski mediji pisali su i da je Markova zaručnica bila šokirana kad joj je početkom 2022. rekao da želi prekinuti vezu, umjesto da planiraju vjenčanje. 

- Nije mogla vjerovati što joj se događa nakon 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebali su se vjenčati, no umjesto toga su prekinuli. Kada je saznala da ju je zaručnik ostavio zbog prijateljice, srušio joj se cijeli svijet. Anđelku je odmah blokirala na svim društvenim mrežama - zaključio je izvor.

Anđelka Prpić iskreno govorila o razvodu: 'Život ide dalje...'
Anđelka Prpić iskreno govorila o razvodu: 'Život ide dalje...'

Anđelka i Dario, inače vlasnik restorana u Beogradu, razveli su se 2020., a u braku su proveli deset godina.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je Anđelka u jednom od intervjua koji je dala nakon razvoda, no njezin bivši nije skrivao da je razočaran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO