Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ancelotti u mukama: Dvije su mu zvijezde otpale za El Clasico

Ancelotti u mukama: Dvije su mu zvijezde otpale za El Clasico

Barceloni u prilog idu povratci Danija Olma, Fermina Lopeza i Gavija. Blizu povratka na teren je i Frenkie de Jong. Ancelotti će imati puno više dilema uoči El Clasica u subotu

Carlo Ancelotti imat će prilično puno nedoumica uoči najvažnije utakmice dosadašnjeg dijela sezone. Real Madrid u subotu će (21 sat) ugostiti Barcelonu u prvom ovosezonskom El Clasicu, vječnom derbiju između dva najveća europska kluba. Naime, talijanski trener ne može računati na Rodryga protiv Barcelone, a upitan je i vrhunski golman Thibaut Courtois.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ludnica u Madridu: Real proslavio čak 36. titulu prvaka, navijači skandirali Luki Modriću 00:59

Rodrygo se ozlijedio u 85. minuti trećeg kola Lige prvaka, u kojem je Real 5-2 pobijedio Borussiju Dortmund. Brazilac je ozlijedio bedro, a ESPN prenosi kako će se u četvrtak saznati koliko će izbivati s travnjaka.

Courtois će također propustiti El Clasico. Naime, Belgijanac je obnovio ozljedu abduktora zbog koje je već bio "izvan stroja" ove sezone. Ostaje za vidjeti hoće li biti spreman za utakmicu u subotu.

Barcelona je, s druge strane, ove sezone ostala bez Marc-Andrea ter Stegena zbog teške ozljede tetive u koljenu.  Ipak, momčadi Hansija Flicka u prilog idu povratci Danija Olma, Fermina Lopeza i Gavija. Blizu povratka na teren je i Frenkie de Jong. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski