To je to što me zanima!

VIDEO Navijač Rijeke utrčao na teren, a razlog će vas oduševiti

Nakon posljednje utakmice ušli su na teren i pjesmom pozdravili svoje ljubimce. Ipak, potez jednog navijača izdvaja se od ostalih
Vidi originalni članak

Rijeka je u nedjelju na Rujevci zaključila sezonu pobjedom nad Slaven Belupom 4-0. Nogometaši Rijeke prekinuli su niz od četiri uzastopna ligaška poraza. Bila je to utakmica bez rezultatskog značaja, Rijeka je sezonu zaključila na drugom mjestu, dok je Slaven Belupo pretposljednji. Veći dio sezone Rijeka je igrala šampionski i bila prvi favorit za naslov, ali loš završetak sezone koštao ih je trofeja na svim bojištima.

PRISJETIO SE PRVIH KORAKA Najbolji asistent HNL-a vratio se korijenima i oduševio djecu...

Ipak, navijači Rijeke ne zamjeraju svojim ljubimcima. Željko Sopić cijelu sezonu govorio je da je čudo kako oni igraju i da je posao koji su napravili velik, a prihvatili su to i navijači. Nakon posljednje utakmice ušli su na teren i pjesmom pozdravili svoje ljubimce. Ipak, potez jednog navijača izdvaja se od ostalih.

REZULTATI ANKETE Čitatelji: Kalinić nije dobar izbor za Hajduk, a ni Talijan za Osijek

Utrčao je na teren do igrača Rijeke Šimuna Butića i zatražio ga dres. Mladi igrač mu je bez pogovora dao dres, a zatim je navijač otrčao nazad na tribinu. Kasnije se ispostavilo da je dres poklonio navijaču s invaliditetom. Prekrasna gesta.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare