To je to što me zanima!

VIDEO Beljo zabija kao na traci! Novim golom donio pobjedu Rapidu u Konferencijskoj ligi

Dion Drena Beljo bio je ključan igrač i na posljednjem okupljanju U21 reprezentacije Hrvatske. Prvo je zabio Andori, a zatim je protiv Grčke dodao asistenciju i zabio gol
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski napadač Dion Drena Beljo (22) postigao je deseti ovosezonski gol za svoj klub. U utakmici Rapida protiv armenskog Noaha zabio je za 1-0 kada se u 31. minuti najbolje snašao u protivničkom petercu i ugurao loptu iza leđa Ognjena Čančarevića, čime je postigao svoj prvijenac u Konferencijskoj ligi. Upravo njegov gol bio je dovoljan za minimalnu pobjedu Austrijanaca.

>> GOL DIONA DRENE BELJE

Bivši napadač Osijeka u sjajnoj je golgeterskoj formi ove sezone. U austrijskoj Bundesligi zabija u prosjeku svaki drugi susret jer u 10 nastupa ima pet golova. Dodao je još tri pogotka u Kupu te jedan iz kvalifikacija za Europsku ligu, iako se Rapid nije uspio plasirati u to natjecanje. Gol protiv Noaha, nesuđenog Hajdukovog protivnika u play-offu za Konferencijsku ligu, bio mu je tako peti u nizu.

VIDEO: DRAMA U PODRAVINI Pogledajte golove s ludog meča u Koprivnici: 'Vatreni' su prosuli 2-0 i nisu im smjeli poništiti gol!

Beljo je bio ključan igrač i na posljednjem okupljanju U21 reprezentacije Hrvatske. Prvo je zabio Andori, a zatim je protiv Grčke dodao asistenciju i zabio gol. Mogao je imati još jedan pogodak da mu protiv Grka nije poništen čisti gol zbog nepostojećeg zaleđa. Nažalost, zbog nepostojanja VAR-a u kvalifikacijama, greška pomoćnog suca ostavila je hrvatsku momčad i igrača bez tog gola.

VIDEO: POBJEDA U EUROPI Beljo asistirao za fenomenalni gol Rapida, jedan mu i poništili

Beljo se trenutno nalazi na posudbi u Rapidu iz Augsburga, gdje se prošle sezone nije nametnuo igrama. S obzirom na trenutnu formu, Nijemci mogu biti zadovoljni njegovim razvojem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ice cool 24.10.2024.

    "mašina za golove" 😂 easy tiger

  • Jeff Bingham 24.10.2024.

    U repstaciju šnjim!

  • Nabocana do bola 24.10.2024.

    i corava kokos nadje zrno sad bi trebo odma u A repku kak da ne,.. Matanovic, Kramaric nevaljaju dalicu belju odma od 1 minute alooooo,

Komentiraj...
Vidi sve komentare