To je to što me zanima!

U Neuruppinu zapalili restoran Afganistancu pa smo pronašli talijanski: 'Dobit ćemo vas 2-1'

Za nas će zabiti Gianluca Scamacca i Nicolo Barella, a za vas Marcelo Brozović. Brozovića obožavamo, to je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, govore nam vlasnik i konobar talijanskog restorana u Neuruppinu
Vidi originalni članak

Döner Time‘s bio je omiljeno mjesto hrvatskih novinara u Neuruppinu, odnosno u Altruppinu, mjestašcu koje se naslanja na grad u kojem je kamp hrvatske nogometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi navijači stigli u Leipzig

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zapalili restoran Afganistancu

Spomenuti lokal u vlasništvu je imigranata, Afganistanaca, koji su u Njemačku došli trbuhom za kruhom. Tamo se za sedam eura mogao pojesti sjajan kebab. Netko je u noći s četvrtka na petak, oko 2 sata, zapalio taj ugostiteljski objekt. Vlasnik nam je pokazao snimke na kojima se vidi da je požar podmetnut. Maskirani počinitelj provalio je u objekt, sve polio benzinom pa zapalio.

Vlasnik je s obitelji i prijateljima počistio koliko je mogao unutrašnjost zapaljenog objekta, zatvorio otvore šperpločama, ali se i poprilično brzo snašao što se tiče svog biznisa. Ispred zapaljenog fast fooda, dovezao je kamp-prikolicu, koja će privremeno poslužiti za prodaju hrane. Još sve nije upogonio pa nam nije preostalo ništa drugo nego potražiti novo mjesto s finom klopom.

LEGENDARNI TALIJANSKI TRENER Fabio Capello bez zadrške: 'Hrvati došli na kraj puta? Ne, ne, ne... Znate li što ja vidim?' LIJEPA GESTA U HAMBURGU Velika čast za našeg kapetana: Modrića oduševila koreografija navijača: 'Let The Magic Begin'!

Potraga je obustavljena onog trenutka kad smo iznad jednog restorana spazili talijansku zastavu i Vespu, koja nije u voznom stanju, već je samo ogledni primjerak, dekora eksterijera radi.

- Imamo najbolju pizzu u Neuruppinu. Držimo ovo mjesto već godinama - govori nam s vrata nasmijani konobar Salvatore Calabrese (53). Na sebi nosi dres talijanske reprezentacije sa svojim prezimenom i brojem 23 na leđima.

Salvatore je odmah pozvao i vlasnika restorana, koji je također bio u dresu azzurra, te je dvojac spremno pozirao našem fotoreporteru Luki Stanzlu.

- Jedva čekamo utakmicu protiv Hrvatske. Rezultat? Pobijedit ćemo vas 2-1. Za nas će zabiti Gianluca Scamacca i Nicolo Barella, a za vas Marcelo Brozović. Brozovića obožavamo, to je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Cijenimo ga iako je igrao u Interu, a mi smo navijači Juventusa - kazali su naši sugovornici.

Nije nam baš najbolje sjela njihova prognoza, ali, moramo priznati, jest pizza...

EURO 2024. Gruzija - Češka 1-1: Nevjerojatna utakmica u Hamburgu! Gruzija promašila zicer u zadnjoj minuti NITKO KAO "TRICOLORI" Francuzi usred Eura igraju novu prijateljsku. Nastupa i Mbappe

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pierinho98 23.06.2024.

    Mislim da bi zbog ovog clanka doticni i dalje trebao igrat u prvih 11,ipak konobar i vlasnik kazu da je najbolji vezni…

  • Marson 22.06.2024.

    Fina klopa, kebab i pizza?!🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare