To je to što me zanima!

Perišić: I Ajax me htio dovesti! Nadam se da će koljeno izdržati, trenirao sam po 12 sati dnevno

Volim nogomet, ne mogu zamisliti moj život bez njega. Igrat ću ga dokle god sam u top 3 na testiranju. Više se ne bojim, sad je vrijeme da na terenu ponovno budem onaj stari Ivan
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) iznenadio je i pridružio se nizozemskom PSV-u unatoč očekivanjima kako će karijeru nastaviti u Italiji. Perišić je s Nizozemcima dogovorio ugovor do sljedećeg ljeta, a u petak je službeno predstavljen u PSV-u i konkurira već za nastup u nedjeljnoj utakmici nizozemskog prvenstva protiv Fortune Sittard, za koju igra Alen Halilović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Perišić je na presici za javnost otkrio kako PSV nije jedini nizozemski klub koji ga je htio dovesti i kako se skoro pridružio Josipu Šutalu. 

NOVI KLUB PSV predstavio Ivana Perišića! 'Tražio sam klub u kojem ću se osjećati dobro i osvajati trofeje'

- Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moju pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih - poručio je iskusni "vatreni".

Unatoč poznim igračkim godinama i oporavku od teške ozljede koljena, Perišić se vidi u nogometu još nekoliko godina.

- Volim nogomet, ne mogu zamisliti moj život bez njega. Igrat ću ga dokle god sam u top 3 na testiranju. Naporno sam radio nakon operacije, trenirao sam 12 sati dnevno samo kako bih se vratio. Vidjet ćemo kako će koljeno izdržati... Ali želim igrati nogomet još godinama!  To je moja želja. Riskirao sam, ali bio sam uvjeren da ću uspjeti. Vratio sam se snažniji, više se ne bojim. Sad moram na travnjaku pokazati starog Ivana! 

VEĆ GA HVALE U PSV-u oduševljeni dolaskom Perišića: 'Njegovim potpisom riješili smo nekoliko problema'

Vjeruje kako mu neće biti teško prilagodit se na novi klub.

- Bio sam prilično nervozan, trenirao sam u neizvjesnosti dok sam čekao klub. Kada sam dobio poziv PSV-a smjesta sam rekao da. Igraju dobar nogomet, naučit ćemo od poraza (0-3) od Juventusa. Želim se boriti za trofeje, gladan sam pobjeda i jedva čekam igrati za ovaj klub. U Bayernu smo igrali isti nogometni stil, to neće biti problem. Ali mi treba još vremena za uhvatiti formu.

ODUŠEVLJEN NOVIM KLUBOM Perišić: Imao sam ponude iz Španjolske, Italije i Francuske. Peticu sam uzeo zbog Zidanea

Novi Perišićev trener Peter Bosz oduševljen je prinovom.

- Perišić je trenirao s ostatkom grupe i ostavio je fantastičan dojam. Nije nemoguće da će zaigrati već u nedjelju. Ono što obožavam kod njega je koliko je samo profesionalan. Taj način na koji se brine o svojem tijelu, kako trenira... Sve je na najboljoj razini. Veselim se radu s njime, on je primjer za sve mlade dečke - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • User5566 20.09.2024.

    Bmk za njega više.

  • zbor01 20.09.2024.

    E sad,da si trenirao 12 sati dnevno baš i ne vjerujem

  • Palmanova 20.09.2024.

    cekaj kad bude protiv RKC Waalwijk i bude morao protiv psihopate Michiel Kramer

Komentiraj...
Vidi sve komentare